Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΙ ΡΕΝ: "ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"!

 ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! 
ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
Ο άνθρωπος "καλό κουράγιο" επαναλαμβάνει τα ίδια με διαφορετικό τρόπο. "Μέσα στο καλοκαίρι και βλέπουμε" λέει ο όλι Ρέν για το χρέος της χωρας και για το κατά πόσον αυτό είναι βιώσιμο. Σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Νάντιας Βαλαβάνη, ο προκλητισκός Όλι Ρεν, έδωσε μεταξύ άλλων, τη εξής απάντηση:
"Μέσα στους επόμενους μήνες, μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή επιθεώρησης, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα. Έχουμε καιρό τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου, ώστε το Eurogroup να πάρει τις αποφάσεις του για δημοσιονομικά και χρηματοδοτικά θέματα το Δεκέμβριο-Ιανουάριο, επειδή αυτά τα θέματα είναι μάλλον επείγοντα. Εν τω μεταξύ, το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, διότι έχουμε μια συμφωνία από το Eurogroup του Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους 2012, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα θα πρέπει να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα προτού τα Κράτη-Μέλη της Ευρωζώνης αρχίσουν να συζητούν για περαιτέρω μέσα βελτίωσης της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. Ακόμα και τώρα, την άνοιξη, από τη στιγμή που η Eurostat θα πιστοποιήσει τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας, δηλαδή εάν έχει πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα στα δημόσια οικονομικά της, θα έχουμε άλλη μία αποστολή επιθεώρησης και κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα ασχοληθούμε με το θέμα της επιπλέον βελτίωσης της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύουμε και αυτό έχει απαντηθεί και συζητηθεί διεξοδικά στο Eurogroup που είχαμε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο».

Αυτός είναι ο φασισμός σας!  Και αφού απευθύνεστε σε προδότες, καλά κάνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου