Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! O ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ!

 ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! 
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ
 Η είδηση δημοσιεύεται στην Ναυτεμπορική. Μπορείτε να καταλάβετε τι θα είναι το νέο κόμμα, μέσα από τις γραμμές της συνέντευξης που έδωσε . στη REAL NEWS ο ελληνικής καταγωγής γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του νέους κόμματος. 
Τη δημιουργία κίνησης ελλήνων πολιτών με την οποία θα κατέλθει στις ευρωεκλογές του επομένου Μαΐου στην Ελλάδα ανακοίνωσε με συνέντευξή του.
Ο κ. Χατζημαρακάκης επισημαίνει ότι η κίνηση - κόμμα που αυτές τις μέρες συγκροτείται από νέους ανθρώπους όχι μόνον στην ηλικία αλλά και στην πολιτική θα έχει σαφώς φιλοευρωπαϊκή κατεύθυνση και θα έχει ως στόχο να μπορέσει η Ελλάδα να παίξει ρόλο στις εξελίξεις στην Ευρώπη..
«Οραματιζόμαστε μια Ε.Ε. που θα στηρίζει τα ασθενέστερα μέλη της, θα σέβεται τις ιδιαιτερότητες των Εθνών και θα αντιμετωπίσει καίρια το πρόβλημα της νεανικής ανεργίας. Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για την Ευρώπη, στις οποίες η Ελλάδα πρέπει να προσπαθήσει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο», σημειώνει.
Αναφερόμενος στο θέμα του κατοχικού δανείου ο ευρωβουλευτής δηλώνει ότι η χώρα μας πρέπει να το θέσει επίσημα και μάλιστα προτείνει συγκεκριμένα «να επιστραφούν τα χρήματα σε ετήσιες δόσεις και να δοθούν στο Ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο για τη δημιουργία θέσεων εργασίας».
«Αυτό λογικά», συνεχίζει, «θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συμβολή στην βελτίωση των ελληνογερμανικών σχέσεων κι όχι πλήγμα».

Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου