Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!! ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ALEX-PACK; ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!

ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: "ΟΠΩΣ Η ΛΗΜΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ" Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την πώληση, με τη μέθοδο sale and lease back, των σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων της ΔΟΥ Χολαργού, μαζί με άλλα 27 ακίνητα του ελληνικού Δημοσίου!!! Εμείς από τον περασμένο Μάϊο γράφαμε για το προγραμματισμένο ξήλωμα της ΔΟΥ Χολαργού και την μεταφορά της στου...διαόλου τη μάνα. Γράφαμε λοιπόν ότι "σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, βάζει λουκέτο και το κατάστημα της ΔΟY Χολαργού! Στο τάκα-τάκα οι εντολοδόχοι της τρόικας, η τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς, εκτελεί στην εντέλεια το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος και καταργεί την μία μετά την άλλη τις κατά τόπους ΔΟΥ. Και συνεχίζαμε ως εξής: "Ήδη οι τροϊκανοί-εντολοδόχοι τους - δοσίλογοι, έχουν προβλέψει για την μετακίνηση-εγκατάσταση όλων των προαναφερθέντων ΔΟΥ. Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Ν. Ψυχικό μετακομίζουν για να συστεγαστούν στο κτήριο του ALEX PAK στην Παλλήνη, (επιχείρηση η οποία πρόσφατα έβαλε λουκέτο). Πάνω από 200.000 κάτοικοι θα εξυπηρετούνται από μία ΔΟΥ"
Σήμερα λοιπόν η ΔΟΥ Χολαργού βγαίνει στο σφυρί! Και αν πωληθεί μπορεί να γίνει οτιδήποτε. Τυχεροί θα είναι οι Χολαργιώτες-Παπαγιώτες και λοιποί εάν παραμείνουν στο ίδιο κτήριο και πληρώνουν ενοίκιο! Εκεί φτάσαμε. 
Στο μεταξύ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη χαρακτήρισε "τερατώδη" την πώληση του κτηρίου της ΔΟΥ Χολαργού και επεσήμανε ότι "δεν αποφεύχθηκε αυτό που με ερώτησή μας σαν ΣΥΡΙΖΑ είχαμε έγκαιρα επισημάνει".
"Η εκποίηση αυτή είναι κυριολεκτικά τερατώδης, σε μια εποχή που ζητείται από τον ελληνικό λαό να προσαρμοστεί σε άγριες περικοπές και διαρκής - δήθεν – μέριμνα της δικομματικής κυβέρνησης είναι η εξοικονόμηση πόρων¨", υπογραμμίζει η κ. Καφαντάρη και συνεχίζει: "Μέχρι σήμερα, οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες δεν πλήρωναν τίποτα για τις συγκεκριμένες κτιριακές εγκαταστάσεις. Από εδώ και πέρα, και αφού το ευτελές αντίτιμο της πώλησης μεταφερθεί αυτόματα στον ειδικό λογαριασμό για τους δανειστές, το Δημόσιο καλείται να πληρώνει κλειστό και εγγυημένο ενοίκιο για τα επόμενα 20 χρόνια, ενοίκιο που μάλιστα αθροιστικά θα είναι υπερδιπλάσιο από το αντίτιμο που το κράτος έλαβε με την πώληση". Βέβαια κανείς δεν μας εγγυάται κ. Καφαντάρη ότι η εφορία Χολαργού θα παραμείνει στο υπάρχον κτήριο. Εμείς επιμένουμε ότι με τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις εφοριών η ΔΟΥ Χολαργού θα πάει στου...διαόλου την μάνα! 
Η κ. Καφαντάρη με την οποία επικοινωνήσαμε, συμφώνησε απόλυτα: "Εδώ η Λήμνος δεν έχει πλέον εφορία και οι κάτοικοι θα μετακινούνται στην Μυτιλήνη. Μπορεί λοιπόν η εφορία Χολαργού να πάει σε άλλη περιοχή'! 
Είναι ξεκάθαρο", υπογραμμίζει η Χαρά Καφαντάρη, "ότι η μόνη λέξη που ταιριάζει στη διαδικασία είναι ξεπούλημα και μάλιστα χωρίς το παραμικρό πρόσχημα. Είναι επιτακτική η ανάγκη η ξέφρενη αυτή πολιτική της εκποίησης να διακοπεί και να αντικατασταθεί από μια αναπτυξιακή πολιτική εστιασμένη στις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού. Είναι δε ακόμα πιο ξεκάθαρο πλέον, πως μια τέτοια πολιτική μόνο μια κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να εφαρμόσει", καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Εμείς να συμπληρώσουμε ότι το άνευ προηγουμένου ξεπούλημα των 28  κτηρίων του δημοσίου θα αποφέρει στο κράτος 261 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα πάνε φυτευτά στους δανειστές για την αποπληρωμή του χρέους με την ρητή δέσμευση της χώρας μας να αναλάβει τα έξοδα συντήρησης και ασφάλισης και των 28 κτηρίων! Το ελληνικό Δημόσιο θα πληρώνει 30.000.000 ευρώ ετήσιο μίσθωμα στους ιδιώτες για 20 χρόνια. Τουτέστιν σε 20 χρόνια θα έχουμε πληρώσει 600 εκατομμύρια ευρώ ενώ θα έχουμε πουλήσει τα 28 κτήρια μόνο 261 εκατομμύρια ευρώ!!! Αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται! Αυτά τα εγκληματικά όμως τα υπογράφει ο Στουρνάρας και ο Σταϊκούρας και μετά μιλάνε για ανάπτυξη! 
Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

1 σχόλιο:

 1. Είτε πάει στο πρώην ALEX PAK που έτσι και αλλιώς έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και πολλά χρόνια και σας το λέω ως πρώην εργαζόμενος εκεί για μικρό διάστημα είτε πάει στη Κολοπετινίτσα ,το θέμα είναι ότι αν δεν κάνουν 200 δόσεις για να πληρώσει ο κόσμος που δεν είναι "κλέφτης" όσα χρωστάει ,δεν αλλάζει τίποτα παρά μόνο η τοποθεσία και το μέγεθος του κτηρίου !
  Δηλαδή εγώ που θέλω να πάω στη ΔΟΥ ,θα διανύσω τη μισή Λ. Μαραθώνος για να πάω στη ΔΟΥ να μου πουν ότι χρειάζεται ένα χαρτί που ίσως να μην έχω μαζί μου έτσι ώστε να ξαναγυρίσω στο Χολαργό για να ξαναπώ μετά εκεί κάνοντας πάνω κάτω 80 χιλιόμετρα για 4 φορές και αν κάνω τη δουλειά μου !
  Δεν είναι λοιπόν μόνο πρακτικό το θέμα που θα είναι ή που θα μεταφερθεί η ΔΟΥ αλλά και ποιοτικό για τους πολίτες-ζόμπι που θα εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται μέσα στη δυστυχία τους που επιπλέον θα χρωστούν και φόρους.
  Ας πάει λοιπόν όπου στο διάολο θέλουν ,η ΔΟΥ Χολαργού.Το θέμα είναι να κάνουν 200 δόσεις σε όλο το κόσμο που θέλει να πληρώσει αλλά δεν μπορεί.Δεν είμαστε ξαφνικά όλοι οι Έλληνες οικονομικοί εγκληματίες ούτε φοροφυγάδες ούτε κλέφτες και απατεώνες .
  Όσο για την τοποθεσία,είναι πολύ καλή,έχει τεράστιο parking , μόνο που το Χειμώνα έχει λίγο αέρα και κρύο παραπάνω μέχρι να φθάσει κανείς στο κτήριο αρκεί να μην χρησιμοποιήσει και το ασανσέρ γιατί έγω έμεινα και δύο φορές όταν εργαζόμουν κάτω από τη διοίκηση του κυρίου Κουτσοκώστα μπαμπά και υιού και γυναικός και άλλων συγγενών και του Αγίου Πνεύματος νυν και αείν και εις τους αιώνες των αιώνων ,αμήν ,αιωνία η μνήμη της Alex Pak που επιχειρούσε με την ευγενή βοήθεια ειδικά της τραπέζης Πειραιώς , τα ρουσφέτια με τις ιδιωτικές εταιρίες ανθρώπινου δυναμικού και τις πολιτκές εντολές αρκετές φορές ενώ η επιχείρηση είχε καταντήσει οικογενειακή και οι υπάλληλοι ήταν απλά διακοσμητικά στοιχεία από τους πωλητές στο ισόγειο μέχρι τα τμήματα προσωπικού,οικονομικού,εισαγωγών κλπ κλπ και όχι μόνο στο κεντρικό κτήριο αλλά σε όλα τα υποκαταστήματα που είχαν στην Ελλάδα. Όλα εδώ πληρώνονται ,εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος .Μετά θάνατον απλά απολαμβάνει ο καθένας τις πράξεις του στη ζωή και ανάλογα τοποθετείται εκεί που αποφασίζει ο Μεγαλοδύναμος !
  Για να επιστρέψω στο θέμα μας ,
  ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ .
  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ" ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ;

  ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ
  ΤΑ "ΔΥΟ ΑΚΡΑ" , ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ,ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

  ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ .
  ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 12 Ή 48 Ή 100 ΑΛΛΑ 200 ,300 500 Ή ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ -ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή