Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΔΗ

Την συγκεκριμένη επιστολή του Δικτύου Πολιτών΄προς τον Δήμαρχο την δανειζόμαστε από το myxolargos.gr.  Δεν είναι η πρώτη φορά που το "Δίκτυο Πολιτών" αποστέλλει τα δελτία τύπου του σε άλλα τοπικά sites, αγνοώντας τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". Ειδοποιούμε λοιπόν τον κ. Ζήκα και τους συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ΄ να ξαναδημοσιεύσουμε δελτίο τύπου τους εφόσον επαναλάβουν την ίδια τακτική. Να γνωρίζουν δηλαδή ότι δεν μας ενδιαφέρουν. 
Την παρακάτω επιστολή προς το Δήμαρχο έστειλε το Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου με αφορμή την ανακοίνωσή του για τον ΕΟΠΥΥ Χολαργού.
Κε Δήμαρχε

Είναι γνωστό πως λειτουργείτε ως τοπικός κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δεν είναι ανάγκη να φωτογραφίζεστε, κατά συρροή, με τους κυβερνητικούς παράγοντες για να μας πείσετε. “Η πόλη το ‘χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι…”.
Συνεπώς, όσο και αν είναι παράλογη και ασύμβατη με τη θέση σας, δεν μας εκπλήσσει η επίθεσή σας στους συμβούλους της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα στο Δίκτυο Πολιτών, μόνο και μόνο επειδή ζητήσαμε να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο πως είναι ενάντια στην κατάργηση των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Χολαργό.
Ζητήσαμε να συζητηθεί το θέμα του ΕΟΠΥΥ στο Δημοτικό Συμβούλιο διότι ο ανεκδιήγητος υπουργός καταστροφής της Υγείας, στη συνέντευξη που έδωσε την 1/9/2013, δήλωσε πως θα θέσει σε διαθεσιμότητα τους 6.000 γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Ως γνωστόν ιατρεία χωρίς γιατρούς δεν υπάρχουν.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΑΙΤ. ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή