Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ!!!

 

- "Την έδωσα στην Ελλάδα για να έχει να φάει" λέει η Βουλγάρα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική μητέρα της μικρής
- Ζει σε άθλιες συνθήκες με την οικογένεια και τα άλλα παιδιά της
- Οι αρχές ωστόσο αναζητούν άλλη γυναίκα σαν βιολογική μητέρα η οποία παραμένει άφαντη!
- Ίσως και απόψε τα αποτελέσματα του τεστ DNA για την πρώτη Βουλγάρα

Ενδιαφέρον έχει το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου στο fecebook:  "Αλλο ένας μύθος κατέρρευσε. Αλλο ένα τηλεοπτικό σόου διελυθη απότομα. Η μικρή Μαρία ήταν πράγματι ένα τσιγγάνακι απο τη Βουλγαρία που οι γονείς της το έδωσαν γιατι δεν μπορούσαν να το ζήσουν. Και τώρα με τι θα απασχολείται το αδηφάγο τηλεοπτικό κοινό; Πως θα δικαιολογήσουν τον παχυλό μισθό τους η Τατιανα, η Ελεονορα, η Ποπη και οι άλλες τηλεοπτικές ντιβες; Επειγόντως να βρούμε καινούργιο σόου μη τυχόν ο κόσμος αρχίσει πάλι να ασχολείται με τους φορους, τους μισθούς, τις συντάξεις και την ανεργία του".Όπως αναφέρει το newsit.gr στη Βουλγαρία είναι στραμμένα τα βλέμματα για την υπόθεση της κατάξανθης Μαρίας, που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στ Φάρσαλα και έκανε όλη την Ελλάδα να καρδιοχτυπά για την ταυτότητα αλλά και την τύχη της.
Σήμερα, κάνουν το γύρο του κόσμου, οι εικόνες ενός ζευγαριού από την Βουλγαρία, της 35χρονης Σάσκα Ρούσεβα και του 37χρονου Ατανας Ρούσεφ, που υποστηρίζουν ότι η μικρή Μαρία είναι δικό τους παιδί.
Η μητέρα, η οποία έχει κι άλλα παιδιά - που μάλιστα έχουν ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά όπως η μικρή Μαρία - δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έδωσε το κοριτσάκι της στην Ελλάδα γιατί δεν είχε χρήματα για να το μεγαλώσει. Μάλιστα, έδωσε δείγμα DNA και αναμένονται -ίσως και απόψε- τα αποτελέσματα, για το αν ταιριάζει ή όχι, με το DNA της μικρής Μαρίας.

Όμως, τα στοιχεία που ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες, μπλέκουν πολύ την υπόθεση...


Ψάχνουν άλλη γυναίκα οι αρχές!


Σύμφωνα με πηγές από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η γυναίκα που θεωρείται νούμερο ένα ύποπτη για την υπόθεση, ονομάζεται Ιβελίνα Ζέλεβα και μέχρι στιγμής, παραμένει άφαντη!
Μάλιστα, σε βάρος αυτής της γυναίκας εκκρεμεί από το 2013 ένταλμα σύλληψης για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας!
Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, η Ζέλεβα, τον Ιανουάριο του 2013 γέννησε στο Ιπποκράτειο και λίγο μετά συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας. Το παιδί μεταφέρθηκε στο ίδρυμα Άγιος Στυλιανός. Η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη. Λίγους μήνες μετά, προέκυψε πως η ίδια είχε δώσει παρανόμως ένα από τα παιδιά της για υιοθεσία το 2009! Και τον Απρίλιο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.

Αντίθετα, η άλλη γυναίκα, η Ρούσεβα, που εμφανίστηκε στα διεθνή ΜΜΕ να υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις ελληνικές αρχές και δεν έχει φάκελλο στην Ελλάδα. Γι' αυτό άλλωστε, μετά την κατάθεσή της στην Αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερη και δεν κρατήθηκε.
Ωστόσο, μετά τις σημερινές εξελίξεις, η περιφερειακή εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ στη Βουλγαρία, διέταξε να αρχίσει προανάκριση για συμμετοχή της φερόμενης ως μητέρας της μικρής Μαρίας σε εμπορία βρεφών.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η αρμόδια εισαγγελία της Βουλγαρίας η οποία τόνισε ότι η γυναίκα ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν έδωσε τη συγκατάθεση της για ενδεχόμενη πώληση του βρέφους που γέννησε το 2009 στο εξωτερικό.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μάρτυρες ενώ η εισαγγελία κάνει έρευνες αναφορικά με τα ταξίδια της στην Ελλάδα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τελικά ποια γυναίκα ευθύνεται για την οδύσεια του κατάξανθου παιδιού;


Προς το παρόν, όλοι παρακολουθούν με αγωνία τις εικόνες που κάνουν σήμερα το γύρο του κόσμου, με την 35χρονη Ρούσεβα, να υποστηρίζει ότι είναι εκείνη που έφερε στον κόσμο το μικρό κορίτσι και αναγκάστηκε να το δώσει γιατί δε μπορούσε να το μεγαλώσει.

Οι εικόνες με τα άλλα -επίσης κατάξανθα κάποια - παιδιά της, να ζουν στην εξαθλίωση, σφίγγουν το στομάχι και κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι θα συμβεί, σε περίπτωση που όντως είναι εκείνη η μητέρα του παιδιού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου