Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ TOP MODEL ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ!

Όταν η νεολαία ξεστρατίζει. Ο χώρος του top model φαίνεται πως δημιουργεί κορίτσια που μπλέκονται εύκολα στα δίχτυα της πορνείας. Είτε για να γίνουν μανεκέν περνούν από διάφορα πολυτελή γραφεία...προώθησής τους  στα σαλόνια του modeling είτε γίνονται πόρνες πολυτελείας που προσφέρουν υπηρεσίες σε ...χοντρά πορτοφόλια ή ακόμη-ακόμη γυρίζοντας  ταινίες πορνό. 
Η παρακάτω είδηση είναι από το periergaa.blogspot.com και ααφορά πανέμορφη μοντέλα σαν τα γάργαρα νερά που αποφασίζει λέει, να κάνει την τρέλα (περί τρέλας μόνο πρόκειται;) να γυρίσει σκληρό πορνό! Κρίμα στο κορίτσι που τα όνειρά του περνούν μέσα από τέτοιες ατραπούς.

"Εδώ και καιρό άκουγα από διάφορες μυημένες παρέες της νύχτας ότι ο Σειρηνάκης έκλεισε μια πολύ γνωστή μοντέλα για τη νέα ταινία του....
Ακουγόταν φήμες για κορίτσια που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Playmate, κατά το παρελθόν αλλά και για γνωστές φωτομοντέλες που το τελευταίο διάστημα είχαν μείνει εκτός ελέω κρίσης.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο κορυφαίος Έλληνας πορνογράφος έπεισε το γνωστό μοντέλο Λυδία Κυριακού να πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή της Sirina. Πρόκειται για το «Casting από 18χρονες Ελληνίδες» οι οποίες παίζουν πρώτη φορά σε ελληνική ταινία πορνό…
Η Λυδία είναι μόλις 19 ετών και στο παρελθόν έχει περπατήσει σε Catwalks στο Μιλάνο αλλά και στο Παρίσι.
Σε ηλικία μόλις 16 ετών «κυνηγοί μοντέλων» την έκλεισαν σε πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι και το πρόσωπό της κοσμούσε ουκ ολίγες διαφημίσεις στη Γαλλία!

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα δέχτηκε να κάνει μια τρέλα. Να παίξει σε σκληρό Πορνό.

πηγή: periergaa.blogspot.com)

7 σχόλια:

  1. μεχρι και στην τσοντα σκετη παραπληροφορηση εισαι...

    "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ TOP MODEL ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ!"

    το οτι η συγκεκριμενη τσοντα εχει βγει εδω και 7 μηνες, ειναι μια μικρη λεπτομερεια...
    βαζεις που βαζεις τις τσοντες για να χτυπησεις κανα παραπανω hit, βαλτες σωστα ντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως φαίνεται είσαι τσοντόπληκτος. Εγώ τι να κάνω, τέτοια ...πλούσια δημοσιογραφική ενημέρωση δεν την εχω. Το λυπηρό γεγονός για κορίτσι 19 Μαϊων που ποφάσισε να γυρίσει σκληρό πορνό, μού κίνησε το ενδιαφέρον. Εσύ που βλέπεις τσόντες και σίγουρα είδες την συγκεκριμένη, είσαι πιο ενημερωμένος, τι να κάνουμε.
    Και τσοντόπληκτος και "hit" όπληκτος είσαι Διώξε την ομίχλη από μπροσά σου, μπορεί να δεις καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εγώ τι να κάνω, τέτοια ...πλούσια δημοσιογραφική ενημέρωση δεν την εχω"

    δεν την εχεις, αλλα σπευδεις καθε τρεις κ λιγο να μας ενημερωσεις για τσοντοθεματα, οπως αυτο. επισης, τωρα που ενημερωθηκες, αλλαξες κ τον τιτλο για να εισαι πιο... σωστος. ευγε.

    "Και τσοντόπληκτος και "hit" όπληκτος είσαι Διώξε την ομίχλη από μπροσά σου, μπορεί να δεις καλύτερα!"

    μηπως να ενημερωσεις επιτελους το αναγνωστικο σου κοινο γιατι σε σουταρε μεχρι και ο... χιος? μηπως επειδη ειχες μετατρεψει ΚΑΙ το δικο του σαιτ σε πορνοσαιτ?? και ολα αυτα, για μερικα hits παραπανω, τοσο στο μακελειο, οσο κι εδω, που σ'εχει μαραζωσει η 2η θεση. περαστικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω ρε παιδιά, τι να απαντήσω τώρα! Αυτοί οι κουκουλοφόροι με ...κόλλησαν στον τοίχο! Τι ευφυείς που είναι! Δεν παίζονται! Εκεί που κάθονται στο cafe' ή στο internet cafe' αποκτούν την ευφυία του Σωκράτη! Τι να τους απαντήσω τώρα; Καμιά βοήθεια απ'το κοινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ Ε ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή