Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άγνωστο Στρατιώτη πραγματοποιούν στις 12.00 οι εκπαιδευτικοί, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ θα επιδιώξουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών:
«Πανελλαδική κινητοποίηση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, την Τετάρτη 23/10 στις 12.00 στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα καλεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να συμμετέχουν αγωνιστικά στη συγκέντρωση που διοργανώνεται, την Τετάρτη 23/10 στις 12.00 στον Άγνωστο Στρατιώτη, με κινητοποίηση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα από όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Λάρισα κ.α.) απ όπου θα καταφθάσουν οργανωμένα για να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη διαθεσιμότητα - απολύσεις τον ακρωτηριασμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης, τον αποκλεισμό μαθητών και τον εμπαιγμό του Υπουργείου Παιδείας, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
-ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
-ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ
-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ
-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ
-ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ
Καλούνται ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα της Αττικής να συμμετέχουν δυναμικά στην συγκέντρωση γιατί οι Θεσσαλονικείς και οι Λαρισαίοι, θα μας βάλουν... απουσίες!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου