Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ Μ'ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Στη σημερινή συνέτευξη τύπου η Χρυσή Αυγή θα βγάλει από την φαρέτρα της τα όπλα που διαθέτει για να αποκαλύψει την  σε βάρος την σε βάρος της "σκευωρία", όπως την χαρακτηρίζει, εξαιτίας της οποίας βρίσκονται έγκλειστοι οι επικεφαλής του κόμματος και το οποίο έχει χαρακτηριστεί "εγκληματική οργάνωση". 
Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα της  Χ.Α. δημοσιεύει φωτό του υπουργού της Ν.Δ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Χ.Α. Είναι ο δεξιά στην φωτό ΣΤ' ,που αυτή τη στιγμή είναι έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα. 
Η εφημερίδα αναφέρει: "Ο συγκεκριμένος κομπάρσος με εντολές από τα υψηλά κλιμάκια της ΄πιάτσας Συγγρού-και αφού είχε αποστηθίσει το κείμενο του ρόλου του μίλησε για "χρηματοδότες-όπλα-βόμβες" δίνοντας μια ακόμη ριπή λάσπης στον ανεμιστήρια των δελτίων παραπληροφόρησης...", και επισημαίνει για τον συγκεκριμένο μάρτυρα: "Αναφορικά με το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου αρκεί ν' αναφερεθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 του απαγορεύθηκε η είσοδος στα γραφεία μας για ανάρμοστη συμπεριφορά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου