Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΝΑΤΟΙ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ!!!

Σύμφωνα με Βουλγαρικά ΜΜΕ πρόκειται για τον Ατάνας και τη Σάσα Ρούσεφ - Εντοπίστηκαν στην πόλη Στάρα Ζαγκόρα - Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι παρέδωσαν το παιδί γιατί δεν μπορούσαν να το πάρουν μαζί τους - Ο μεγαλύτερος γιος τους λέει ότι πήραν χρήματα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της μικρής Μαρίας καθώς σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης οι βιολογικοί γονείς της εντοπίστηκαν στην πόλη Στάρα Ζαγκόρα.
Όπως αναφέρει σε εκτενή ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Trud, πρόκειται για τον Ατάνας και την Σάσα Ρούσεφ, οι οποίοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Η οικογένεια, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει επτά με δέκα παιδιά, δύο εκ των οποίων έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, όπως, δηλαδή, και η Μαρία. Αυτό αποτέλεσε, υποστηρίζει ο συντάκτης του άρθρου, και την αφορμή των ερευνών από τις ελληνικές αρχές πριν από περίπου μια εβδομάδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της Μαρίας την αναγνώρισε όταν την είδε στην τηλεόραση και ζήτησε την επιστροφή του παιδιού της.
Σύμφωνα με τον θείο της Μαρίας, τον αδερφό, δηλαδή, του πατέρα της, η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα την περίοδο που οι γονείς της εργάζονταν σε χωράφια με ελιές και πορτοκάλια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ζευγάρι την παράτησε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά της πίσω στη Βουλγαρία. Διαφορετική είναι, όμως, η εκδοχή που δίνει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που υποστηρίζει ότι η μητέρα του και ο πατέρας του πήραν λεφτά για να δώσουν την μικρή Μαρία.

protothema, μΜε πληροφορίες από trud.bg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου