Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «ΕΤΣΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ»



«ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ»
 ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΔΩΝΙ!
«ΜΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ»!
«ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ»
«ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΧΩΡΑ»
«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΚΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ»
ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ»
Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΕ ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΩΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ!
Του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν κατά την συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής με αφορμή τις σε βάρος της διώξεις. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε πολλά στοιχεία τα οποία συνοδεύονταν από ντοκουμέντα σε προβολή σλάϊτς. Ο βουλευτής κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι εκτέλεσε εντολές προερχόμενες από ξένα κέντρα: «Πρόκειται για σκευωρία ξένων δυνάμεων. Δεν πρόκειται να με κατηγορήσει κανείς για συνωμοσιολόγο μια και ο πρώτος αναφέρθηκε σε αυτή την συνωμοσία είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και μέλος της ΔΗΜΑΡ κ. Ρουπακιώτης. Ο κ. Ρουπακιώτης ανήκει στην αριστερά αλλά απέδειξε πως είναι άνθρωπος έντιμος και τιμά τα παντελόνια που φοράει, που δεν τα τιμούν οι βουλευτές του πεντοχίλιαρου οι οποίοι ανήκουν δήθεν την αριστερά αλλά έχουν γίνει ένα με την μνημονιακή κυβέρνηση με την οποία χέρι-χέρι ψήφισαν την αντισυνταγματική τροπολογία κατά της χρηματοδότησης ενός νόμιμα εκλεγμένου κόμματος.  Ο κ. Ρουπακιώτης λοιπόν είπε στον ΣΚΑΪ ότι ο κ. Σαμαράς δέχτηκε αφόρητες πιέσεις από ξένους παράγοντες, από τους Αμερικανούς, από την Κομισιόν, από αμερικανοεβραϊκό λόμπυ. Και απεδείχθησαν αληθινά τα λεγόμενα του κ. Ρουπακιώτη, επειδή έχουμε συγκεκριμένες δηλώσεις, όπως από τον επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης, που συνεχάρη τον κ. Σαμαρά. Όπως επίσης είναι ο Ρόλαν Λόντε Πρόεδρος του Παγκοσμίου εβραϊκού συνεδρίου, που ευχαρίστησε την κυβέρνηση Σαμαρά που τήρησε τον λόγο της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ημέρα που μας περιέφεραν σιδηροδέσμιους ως θηράματα στις τηλεοπτικές κάμερες, την ώρα εκείνη ο κ. Σαμαράς βρισκόταν στις ΗΠΑ και λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε στο Ισραήλ. Μια και ο λόγος για την παρέμβαση του εβραϊκού λόμπυ, πρέπει να πω ότι τον περασμένο Ιούλιο έγραψα ένα άρθρο υποστηρίζοντας ότι η συνεργασία με το Ισραήλ στο Αιγαίο δεν είναι προς το γεωστρατηγικό συμφέρον της Ελλάδος. Μετά από μερικές μέρες μου απήντησε με δικό του άρθρο ο κ. Νταβίντ Χάρις, ένας από τους επικεφαλής του εβραϊκού λόμπυ στις ΗΠΑ. Είπε λοιπόν ότι είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και πρέπει το κράτος να το σταματήσει. Έδωσε δηλαδή την εντολή την οποία έφερε σε πέρας ο κ. Σαμαράς».
«Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ & ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟ»
 














Ο κ. Κασιδιάρης κατήγγειλε με φωτογραφίες-ντοκουμέντα τον κ. Βορίδη: «Είναι απαράδεκτο ο κ. Βορίδης να βγαίνει από βήματος βουλής και να ομιλεί για νεοναζισμό και οπαδούς της δικτατορίας. Εδώ βλέπετε τον κ. Βορίδη να ποζάρει περιχαρής μπροστά σε μια αφίσα που γράφει «Ολυμπία 1936». Ένα περίφημο ντοκιμαντέρ της Λένι Γκρίφεσταλ η οποία ήταν προσωπική κινηματογραφίστρια του Αδόλφου Χίτλερ. Μια αφίσα καθαρά εθνικοσοσιαλιστικής κουλτούρας, καθαρά  ναζιστική αφίσα μπροστά από την οποία ποζάρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Αλλά επειδή δεν μιλούν μόνο για νεοναζισμό αλλά και για δικτατορία, δείτε και την επόμενη διαφάνεια όπου πίσω από τον κ. Βορίδη είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, πρωτεργάτης της 21ης Απριλίου 1967. Επομένως όταν τα κανάλια προβάλλουν διάφορες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία κοινοβουλευτικών εκπροσώπων να μην παραλείπουν να προβάλουν και τις φωτογραφίες του κ. Βορίδη».
«ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»
Κασιδιάρης: «Η σε βάρος μας δίωξη είχε προαναγγελθεί από την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ κ. Βορίδης μία μέρα πριν το έγκλημα και την δολοφονία στο Κερατσίνι είχε πει επί λέξη στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσεις την Χ.Α. είναι να ονομαστεί από την Δικαιοσύνη “εγκληματική οργάνωση”. Αυτό αποδεικνύει το άθλια οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης. Μία μέρα μετά, ο ίδιος πολιτικός παράγοντας δεν παρέλειψε να πει μέσω του δημοσιογράφου Κουβαρά στο STAR ότι “τα βήματα για την αντιμετώπιση της Χ.Α. είναι τα εξής: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εντάλματα και προφυλακίσεις βουλευτών”. Όταν ήμουν κρατούμενος στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έφτασε η πληροφορία ότι στον Κορυδαλό οργανώνουν κελιά για να υποδεχτούν βουλευτές της Χ.Α. Τόσο άθλια στημένο είναι αυτό το παιχνίδι. Ο κ. Μιχελάκης απέδειξε ότι το παιχνίδι σε βάρος της Χ.Α. είναι στημένο. Είναι ο εισηγητής της παράνομης τροπολογίας για κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης της Χ.Α. Ξεκάρφωσε τα σχέδια της κυβέρνησης σε βάρος μας. Είπε ότι έφεραν την τροπολογία από την στιγμή που ξεκίνησαν τις διώξεις. Τεράστιο ψέμα. Ως γνωστόν οι διώξεις εναντίον μας ξεκίνησαν Σάββατο πρωί. Όμως ο κ. Μιχελάκης, ο κ. Δένδιας, ο κ. Βορίδης και ο κ. Αθανασίου είχαν συσκεφτεί την Παρασκευή, μία μέρα πριν ενεργήσει η Δικαιοσύνη σε βάρος μας, είχαν συντάξει το κείμενο της αντισυνταγματικής τροπολογίας. Και μάλιστα χωρίς να κρυφτούν είχαν ανακοινώσει και στο διαδίκτυο ότι είναι έτοιμη η κατάργηση της χρηματοδότησης της Χ.Α. Η τροπολογία αυτή ήταν ήδη έτοιμη και μιλούσε για διώξεις βουλευτών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Η κυβέρνηση έστησε όλη την ιστορία σε αγαστή συνεργασία με τον Άρειο Πάγο. Οι αποφάσεις ήταν προειλημμένες. Όλες οι αποφάσεις είχαν προαλειφτεί κατόπιν εντολών ξένων κέντρων εξουσίας».


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑ»!
Κασιδιάρης: «Όταν μιλάμε για πόρισμα για εγκληματική οργάνωση μιλάμε για δεκάδες, εκατοντάδες ή χιλιάδες σελίδες. Εδώ, είχαμε ένα πόρισμα εννέα σελίδων το οποίο δεν συνέταξε καν ο Αντιεισαγγελέας κ. Βουρλιώτης, αντιθέτως πήρε αυτολεξεί την κατάθεση του δημοσιογράφου Ψαρρά της «Εφημερίδας των Συντακτών» (αν δεν κάνω λάθος). Δείτε ορισμένα αποσπάσματα από την κατάθεση του κ, Ψαρρά και τι έγραψε μετά στο πόρισμά του ο κ. Βουρλιώτης. Ψαρράς: “Η ιστορία αυτή ξεκίνησε από το 1980 με τη μορφή κλειστής ολιγάριθμης ομάδας ιδεολογικής επιμόρφωσης ναζιστών με επικεφαλής τον Ν. Μιχαλολιάκο”. Αντιεισαγγελέας Βουρλιώτης: “Η Χρυσή Αυγή πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του  1980 με τη μορφή κλειστής ολιγάριθμης ομάδας ιδεολογικής επιμόρφωσης ναζιστών με επικεφαλής τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο”. Η διαφορά είναι στο “Ν” με το “Νικόλαος”. Ψαρράς: “Για τη Χρυσή Αυγή η βία είναι το μήνυμα και όχι το μέσο”. Αντιεισαγγελέας Βουρλιώτης: “Η βία για τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι το μήνυμα και όχι το μέσον των όποιων επιδιώξεών τους”. Το μετάλλαξε σε καθαρεύουσα». Ο κ. Κασιδιάρης επανέλαβε και άλλα κείμενα που κατεδείκνυαν ότι ο Αντιεισαγγελέας χρησιμοποίησε την μορφή “copy paste” για να παραδώσει το πόρισμά του περί εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α.: «Ο κ. Βουρλιώτης πήρε την κατάθεση όχι απλώς ενός ιδεολογικού μας αντιπάλου αλλά ενός που έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως για φιλοσκοπιανή και ανθελληνική προπαγάνδα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτός ο Αντιεισαγγελέας που ανέλαβε αυτή την υπόθεση καταδίκης της Χ.Α. είναι ο άνθρωπος που ως σύμβουλος του κ. Πετσάλνικου πριν από χρόνια είναι ο εισηγητής  της ομάδος που συνέταξε τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Συνέταξε τον νόμο που νομιμοποίησε την διαφθορά. Ο κ. Βουρλιώτης νομιμοποίησε την αθλιότητα του πολιτικού μας βίου, το μαύρο χρήμα των υπουργών. Ο ίδιος άνθρωπος δηλαδή που συνέταξε τον άθλιο νόμο περί ευθύνης υπουργών είναι ο ίδιος άνθρωπος που αντέγραψε την κατάθεση ενός ιδεολογικού μας αντιπάλου και το παρουσίασε ως πόρισμα σε βάρος της Χ.Α.».
«Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ»


  
Όπως ισχυρίζεται ο κ. Κασιδιάρης η κ. Γκουτζαμάνη ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος διότι ενώ υπέγραψε και ανεγνώρισε το καταστατικό της Χ.Α. τελικά έστειλε το κόμμα με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» αποδεχόμενη ως καταστατικό του κόμματος, ένα χειρόγραφο έγγραφο με μια καρικατούρα

Κασιδιάρης: «Επικεφαλής του Αρείου Πάγου δεν είναι ο κ. Βουρλιώτης αλλά η κ. Γκουτζαμάνη η οποία ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος, διότι εμφάνισε στο πόρισμα που στη συνέχεια έγινε κατηγορητήριο, ένα δήθεν καταστατικό της Χ.Α. Δεν θα έπρεπε να το πράξει αυτό η κ. Γκουτζαμάνη διότι είναι ο παράγοντας εκείνος του κράτους ο οποίος υπέγραψε και αναγνώρισε το επίσημο καταστατικό της Χ.Α. Αυτό είναι αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και στην σελίδα 5 φέρει την υπογραφή της κ. Γκουτζαμάνη. Από τη στιγμή που είχε υπογράψει το συγκεκριμένο καταστατικό και το είχε αναγνωρίσει, δεν θα έπρεπε εν συνεχεία να παρουσιάσει στο εις βάρος μας κατηγορητήριο αυτό το βλακώδες έγγραφο. Είναι γραμμένο με στυλό και πάνω έχει μια άθλια καρικατούρα. Αυτό παρουσιάστηκε από τον ανακριτή στο Γ.Γ. και τους βουλευτές της Χ.Α. και με βάση αυτό το έγγραφο διώξανε την Χ.Α. για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Αν οι Έλληνες πολίτες έβλεπαν αυτό το έγγραφο θα τους σηκωνόταν η τρίχα! Πρόκειται για δικαστικό έγκλημα το οποίο η χώρα αυτή δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ.
«ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
Ο κ. Κασιδιάρης είπε: «Έχουμε πλήρη στοιχεία για το ποιόν τους.

   1. Ο μάρτυρας Α.  δεν υπέγραφε ως «Α» έβαζε κανονική υπογραφή αλλά εν συνεχεία οι εισαγγελικές αρχές του απαγόρευσαν να υπογράφουν. Ο ψευδομάρτυρας Α λοιπόν λέγεται Γεωργακόπουλος Σωτήριος ο οποίος εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLPHA με πλάτη στην κάμερα και απευθείας δεχτήκαμε καταγγελίες από πολίτες που μας είπαν το όνομά του. Από την ΧΑ. Είχε περάσει μόνο 2 φορές και απεπέμφθη για αχαρακτήριστη συμπεριφορά κι επειδή ζητούσε κάθε τόσο λεφτά. Καταφέραμε και βρήκαμε το ενδοοικογενειακό του παρεθλόν, Ο συγκεκριμένος κύριος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της ανήλικης κόρης του και στη δικογραφία υπάρχει η κατηγορία της ασέλγειας. Είναι αυτός που μιλούσε για στρατόπεδα στην Μαλακάσα που τα ’ψαχνε για μέρες η αντιτομοκρατική.

    2. Ο μάρτυρας Β. Έχουμε συρραφή καταθέσεων μίας μάρτυρος Χριστίνα Π. που κατέθεσε στην εφημερίδα Έθνος. Ακόμη και το ταξί που πήρε και γύρισε στον Πειραιά ήταν πληρωμένο από τον κ. Μπόμπολα.
       3. Ο μάρτυρας Γ. Εμφανίστηκε μία μέρα μετά την απελευθέρωσή μου όταν απελευθερώθηκα μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Μίχο και το σύστημα είχε λυσσάξει. Αυτός ο μάρτυρας εμφανίστηκε να προσκομίσει νέα στοιχεία και είναι αυτός που έλεγε για τις σφαίρες δίπλα από το ΚΕΒΟΠ του Χαϊδαρίου! Και ο πλέον άπειρος αστυνομικός γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να γίνει σε ένα χώρο που αστυνομεύεται από την κρατική ασφάλεια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι οργανωμένος στη Ν.Δ. κι έχει δώσει συνέντευξη σε ξένο μέσο ενημέρωσης ως μέλος της ΟΝΝΕΔ. Τα αρχικά του είναι Θ.Χ. Ιδού κάποια μηνύματα που έγραφε από το λογαριασμό του στο twitter στον υπουργό της Ν.Δ. Άδωνι και στον κ. Βελόπουλο. Είναι θλιβερό που το σύστημα μεταχειρίστηκε ένα τέτοιο πρόσωπο ως ψευδομάρτυρα. Διότι αυτός ο άνθρωπος έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κι έχει εισαχθεί επανειλημμένως στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

     4.   Μάρτυρας Δ. Είναι αυτός που έστελνε την αντιτρομοκρατική να σκάβει σε μοναστήρια για να βρει το… κρυμμένο οπλοστάσιο της Χ.Α. Καταλαβαίνετε για τι φερέγγυους μάρτυρες μιλάμε!

     5. Μάρτυρας Ε. Είναι αυτός που έκανε το Πανελλήνιο να γελά αναφερόμενος σε ειδική εκπαίδευση μέσω σφαγών αμνοεριφίων, για ρουκέτες που πετάγαμε σε μετανάστες και τους τραυματίζαμε κυρίως όμως για τανκς τα οποία μαρσάρουν τις μηχανές τους έξω από την Βουλή! Η Χ.Α. μπήκε στην Βουλή όχι με τανκς αλλά με τις ψήφους του ελληνικού λαού».

Ο υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης εμφανίζεται να εναγκαλίζεται τον μάρτυρα ΣΤ’ ο οποίος όπως είπε ο Η. Παναγιώταρος είναι φυλακισμένος για διάφορα αδικήματα.
      6.       Για τον Μάρτυρα Στ’ μίλησε ο Ηλίας Παναγιώταρος. «Είναι αυτός που εναγκαλίζεται με τον υπουργό της Ν.Δ. κ. Βαρβιτσιώτη αλλά υπάρχουν και άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι έχουν πάρα πολύ καλή σχέση. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας είναι έγκλειστος σε κάποια φυλακή της Ελλάδος για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Σε επιστολή του στις 14 Ιουνίου, 4 μήνες πριν τα γεγονότα λέει ότι έχει σκοπό να εκβιάσει εμένα και την Χ.Α. αν δεν τον διορίσουμε υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας.  Ο εν λόγω κύριος ήταν και πανελίστας σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, λέγεται Γιώργος Παπαγεωργίου και κατέθεσε επώνυμα, ο ίδιος ανέφερε το όνομά του. Έχει εκδιωχθεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο από την Χ.Α. και μάλιστα είχε σταλεί εγκύκλιος σε όλη την Ελλάδα για να μην τον συγχέουν με άλλον υποστηρικτή της Χ.Α. που πιθανόν να έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο. Απορούμε πώς η δικαιοσύνη δέχεται ανθρώπους με ενέχονται σε απάτες εδώ και δεκαετίες».   


Ο κ. Κασιδιάρης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό και συγκεκριμένους υπουργούς για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας: «Ένοχοι για εσχάτη προδοσία είναι οι κ.κ. Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου διότι είναι εντολοδόχοι ξένων δυνάμεων. Επί της ουσίας κατέλυσαν το σύνταγμα της Ελλάδος και διέγραψαν παράνομα την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Δεν αναγνώσθηκαν τα ονόματα των προφυλακισμένων βουλευτών της Χ.Α. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να διαγράφει τα ονόματα των εκλεγμένων βουλευτών.  Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής οδήγησε στην άθλια σε βάρος της σκευωρία με παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις βουλευτών».

Επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α. αναφερόμενος στην στάση των ΜΜΕ είπε: «Ο Πρόεδρος του ΕΣΡ μας ενημέρωσε ότι σχηματίζεται φάκελος για την Χρυσή για την κατάφωρη παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητος. Το σύστημα έχει καταδικάσει σε απόλυτη αφωνία ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα».
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου