Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ HOECHTIEF ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!

 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΣΥΛΑΜΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ...ΚΙΧ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, που επιβεβαιώνει ότι η Hoechtief δεν κατέβαλλε τον ΦΠΑ επειδή “έτσι θεώρησε”, δεν κατέβαλε τους σχετικούς φόρους, δεν τήρησε τους κανονισμούς περί παγίων και …έφυγε ανενόχλητη! Την ίδια στιγμή που πολύτεκνες οικογένειες βλέπουν τα σπίτια τους να κατάσχονται για χίλια ευρώ, ενώ η κυβέρνηση λεονταρίζει απέναντι στους αδύναμους καγχάζοντας για το “αναγκαίο” της φορολογικής της πολιτικής! Είναι εθνική ντροπή και εξαπάτηση. Από την Siemens μέχρι τα υποβρύχια, την ΜΑΝ και την Hoechtief, το πλιάτσικο των δισεκατομμυρίων μένει ατιμώρητο λες και βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή. Όπου ο ούνος εισβολέας κλέβει ανενόχλητος και φεύγει χωρίς να δώσει λογαριασμό.

Το χειρότερο; Ενώ βάσει του άρθρου 14 (ν. 2523/1997) η εταιρεία δεν έπρεπε να παίρνει φορολογική ενημερότητα λόγω αυτής της της ενέργειας, συνέχιζε κανονικά να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας!

hoechtief 2Δείτε τα ντοκουμέντα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και συγχρόνως απονομιμοποιεί όλη την φορολογική λαίλαπα κατά των ανυπεράσπιστων πολιτών.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου