Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ! ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Πατριωτική δημοτική παράταξη γεννήθηκε στο νομό Ηλείας. Στον πολύπαθο-κατεστραμμένο από τις πυρκαγιές του 2007 νομό, η "Αναγέννεσις" όπως λέγεται ο νέος συνδυασμός, παρουσίασε πριν από μερικές μέρες το πρόγραμμά του. Εκεί οι εισηητές του προγράμματος ανέφεραν μεταξύ άλλων: "Ο νομός Ηλείας έγινε στόχος άκρατης λεηλασίας, εκμετάλλευσης και «εμπρηστών» από ξένα κέντρα και οι ντόπιοι  οσφυοκάμπτες, εντολοδόχοι και διεκπεραιωτές (των άνωθεν εντολών) της τοπικής εξουσίας, ανταπόδωσαν στο ακέραιο την υποχρέωση του διορισμού τους. Η ανάπτυξη να σταματάει πάντα στην Πάτρα.
Όπως αναφέρει πρόσφατα το πλέον «φιλικό» στους άρχοντες Μ.Μ.Ε. της περιοχής (κατά συντριπτικά γενική ομολογία)  «πάει και το ΕΣΠΑ 2007-2013, κανένα μεγάλο έργο δεν ολοκληρώθηκε στην Ηλεία». 

Μέσα από τις στάχτες αυτής της μαύρης γης, ξεπηδά τώρα μια νέα ελπίδα.
Ο  συνδυασμός «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ για τον δήμο Πύργου».
Με άξονα:  α) την ανάπτυξη
                   β) την ασφάλεια
                   γ) την καθημερινότητα
                   δ) τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες (παροχές )
                   ε) τον πολιτισμό – παράδοση - επιστροφή στο
                       ένδοξο παρελθόν μας.
Με οδηγό τη γνώση, όχι τα κομματικά μανιφέστα και τις εξαρτήσεις, αλλά τους μεγάλους σοφούς μας Αριστοτέλη, Πλάτωνα κ λ  π                   ( αυτοκυβερνώμενη  πολιτεία ),και την προσαρμογή των σοφών, αδιαμφισβήτητα, λόγων τους στο σήμερα.
Με φυσικό αρχηγό μας όχι τον εκάστοτε πολιτικάντη πρωθυπουργεύοντα, αλλά τον Θοδωρή Κολοκοτρώνη και το Χαράλαμπο Βιλαέτη.
Και με το θάρρος της ανίκητης ελληνικής μας ψυχής, σας ζητάμε λοιπόν να γίνετε συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας, γιατί όλοι μας το νιώθουμε ότι τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί προ πολλού".

O δημοτικός συνδυασμός έχει φτιάξει και site όπου ξεχωρίζει σε περίοπτη θέση βίντεο από τα καταστροφικές πυρκαγιές που έζησε η Ηλεία το 2007. 
Δείτε το: 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου