Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ…

«Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ»!
Ο Οικονομολόγος Παναγιώτης Θεοδωρίδης συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει …

«ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ»
«ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ»!!!
Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ… «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»
·        «Από το 2004 και μετά που ήταν το αποκορύφωμα  με την Ολυμπιάδα και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της χώρας μας στο ποδόσφαιρο μπήκαμε στο τελικό στάδιο με τη σφοδρή επίθεση σε βάρος μας για την εκμηδένισή μας»
·        «Τα έσοδα που μάζευε κάθε χρόνο το κράτος από φόρους καλύπτανε τις δαπάνες που είχαμε. Όταν λοιπόν αυτά που εισπράττεις σου καλύπτουν τις δαπάνες γιατί να δανείζεσαι;»
·        «Ήταν διαχειρίσιμο το χρέος μας διότι παράγαμε, ο κόσμος δούλευε κι έτσι οι 7 στους 10 Έλληνες αποκτήσαμε ακίνητη περιουσία»
·        «Σκέφτηκαν έτσι τη μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, η οποία είναι απλή στη σκέψη: «Θα δώσουμε τα λεφτά στις τράπεζες και θα τα βάλουμε στο δημόσιο χρέος για να τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός»
·        «Οι Τράπεζες υπεξαίρεσαν τα χρήματα! Πήραν 233 δις ευρώ και τα κράτησαν αντί να τα δώσουν στην αγορά»
·        «Όλα τα δις πήγανε σε 5-6 τραπεζίτες. Το κράτος για όλες του τις δαπάνες χαλάει το χρόνο γύρω στα 50 δις ευρώ. Ό,τι χαλάει το κράτος σε μια 5ετία τα πήρανε 5-6 τραπεζίτες σε 3 χρόνια»
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
Ο οικονομολόγος Παναγιώτης Θεοδωρίδης, επικεφαλής της κίνησης «Αντίσταση Τώρα»,  σε συνέντευξή του στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής» και τον Μάκη Βραχιολίδη αποκαλύπτει με ντοκουμέντα και ΦΕΚ ότι το δημόσιο χρέος που επιβλήθηκε στη χώρα είναι προϊόν απάτης του πολιτικού προσωπικού με την ενεργή συμμετοχή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου. «Αποτελεί τη μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο», επισημαίνει ο κ. Θεοδωρίδης επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όσα καταγγέλλει εδώ και καιρό η εφημερίδα μας. Ο κ. Θεοδωρίδης έχει προβεί σε ανάλογες αποκαλύψεις και στο KΡΗΤΗ TV, έχει δε καταθέσει την καταγγελία του και στον Άρειο Πάγο, ωστόσο η Δικαιοσύνη, μια υπόθεση που αφορά σε εσχάτη προδοσία, την προχωρεί με ρυθμούς χελώνας! Τυχαίο;

Κύριε Θεοδωρίδη, στις τηλεοπτικές και άλλες δημόσιες εμφανίσεις σας λέτε ότι η υπόθεση του δημόσιου χρέους της χώρας είναι προϊόν απάτης.
Θεοδωρίδης: Δεν το λέω εγώ, το λένε τα ΦΕΚ. Η κατάσταση της χώρας βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο. Οτιδήποτε γίνεται στη χώρα περνάει υποχρεωτικά από τα Φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Ψάχνοντας λοιπόν τα ΦΕΚ ανακαλύψαμε τη μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ωστόσο, οι εταίροι μας, αλλά και οι οικονομικοί αναλυτές, οι οικονομικές εφημερίδες,  οι πάντες τέλος πάντων έλεγαν ότι αυτή η χώρα δανειζόταν πάνω από τις δυνατότητές της γι’ αυτό έφτασε εδώ που έφτασε. Πώς εσείς επιμένετε ότι δεν υπήρχε θέμα χρέους;
Θεοδωρίδης: Όλοι αυτοί που αναφέρατε, λέγανε, γραπτά όμως δεν δείχνανε. Για να καταλάβετε καλύτερα σας δείχνω μια εικόνα του Προϋπολογισμού του 2012. Η σελίδα 57 του Προϋπολογισμού αναφέρεται στις δαπάνες του κράτους οι οποίες συνολικά ήταν περίπου 170 δις ευρώ. Από τα 170 δις τα 120 δις ευρώ θα πηγαίνανε σε τόκους, χρεολύσια και ενίσχυση τραπεζών, ενώ τα υπόλοιπα 50 δις ευρώ ήταν για όλες τις δαπάνες του κράτους. Κάπου γύρα στα 50-55 δις ήταν τα έσοδα από φόρους. Παρόμοιοι, με μικρές διαφορές στα νούμερα είναι και οι προηγούμενοι προϋπολογισμοί. Αυτό μας δείχνει πολύ απλά ότι τα έσοδα που μάζευε κάθε χρόνο το κράτος από φόρους καλύπτανε τις δαπάνες που είχαμε. Όταν λοιπόν αυτά που εισπράττεις σου καλύπτουν τις δαπάνες γιατί να δανείζεσαι; Στα πόθεν έσχες ο Βενιζέλος λέει ότι έχει 3 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς. Είναι 20 χρόνια βουλευτής επί 100.000 ευρώ το χρόνο μας κάνουν 2 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή στα 20 χρόνια δεν έτρωγε τίποτα, δεν ντυνότανε, δεν πλήρωνε λογαριασμούς, ΔΕΗ και έχει ένα εκατομμύριο ευρώ παραπάνω. Μπορεί να μας εξηγήσει πού βρέθηκαν; Όπως ζητάνε από τον λαό τις φορολογικές δηλώσεις να βγάλουν επάνω στο τραπέζι τώρα τις φορολογικές τους δηλώσεις για έλεγχο.
Θεωρείτε ότι το χρέος ήταν διαχειρίσιμο;
Θεοδωρίδης:  Ναι. Διότι παράγαμε, ο κόσμος δούλευε κι έτσι οι 7 στους 10 Έλληνες αποκτήσαμε ακίνητη περιουσία. Την ακίνητη περιουσία την αποκτήσαμε από την δουλειά και όχι γιατί κάποιος μας την χάρισε.
Αφού λοιπόν παράγαμε και το χρέος ήταν διαχειρίσιμο πώς και γιατί το εκτόξευσαν και σήμερα είναι αδύνατον να αποπληρωθεί;
Θεοδωρίδης: Σκέφτηκαν τη μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, η οποία είναι απλή στη σκέψη: «Θα δώσουμε τα λεφτά στις τράπεζες και θα τα βάλουμε στο δημόσιο χρέος για να τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός». Το 2008 ο Καραμανλής είπε ότι το κράτος θα μπει εγγυητής στην ΕΚΤ ώστε οι ελληνικές τράπεζες να μπορέσουν να δανειστούν 23 δις ευρώ τα οποία θα πηγαίνανε αποκλειστικά σε στεγαστικά δάνεια , σε κεφάλαια κινήσεως μικρών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ζωτικής σημασίας. Ο Ν3723/9-12-08 έδινε τα 23 δις στις τράπεζες. Όμως, το κράτος δεν πήγε να υπογράψει ως εγγυητής όπως κάνουμε όλοι στην τράπεζα σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά έβγαλε ομόλογα τριετούς διάρκειας και τα έδωσε στις τράπεζες. Οι τράπεζες με τη σειρά τους τα έδωσαν στην ΕΚΤ και πήρανε τα μετρητά τα οποία δεν ρίξανε στην αγορά. Αυτό σημαίνει υπεξαίρεση.
Ο Σαμαράς είχε πει ότι «αν χρησιμοποιήσουμε το μισό ΕΣΠΑ, δηλ. 7 δις ευρώ θα δημιουργηθούν 300.000 θέσεις εργασίας».  Άρα, σύμφωνα με τον Σαμαρά για 23 δις ευρώ θα είχαμε πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας. Πού είναι, τις είδατε;

Πώς αποδεικνύεται ότι το χρέος φορτώθηκε στο λαό; Δώστε μου ένα πειστήριο.

Θεοδωρίδης: Ενώ το χρέος μετά το κούρεμα του PSI ήταν 280 δις ευρώ, ξαφνικά, μετά τις εκλογές του 2012 το δημόσιο χρέος έγινε 303 δις ευρώ. Αυξήθηκε δηλαδή κατά 23 δις ευρώ. Δεν πρόκειται ούτε για επιτόκιο ούτε για δάνειο γιατί δεν πήραμε δάνειο άρα είναι τα 23 δις ευρώ από το πακέτο Καραμανλή.
Μετά τον Καραμανλή ποια συνέχεια υπήρξε;
Θεοδωρίδης: Ο Γιώργος Παπανδρέου πρόσθεσε άλλα 140 δις ευρώ. Μάρτιο και Απρίλιο του 2012 έχουμε και άλλα 70 δις ευρώ από τις πολυκομματικές κυβερνήσεις. Αυτά, μας κάνουν συνολικά 233 δις ευρώ. Όλα αυτά πήγανε σε 5-6 τραπεζίτες. Το κράτος για όλες του τις δαπάνες χαλάει το χρόνο γύρω στα 50 δις ευρώ. Ό,τι χαλάει το κράτος σε μια 5ετία τα πήρανε 5-6 τραπεζίτες σε 3 χρόνια και παρ’ όλα αυτά ακούμε ότι οι τράπεζες έχουν πρόβλημα.
Πού έγκειται λοιπόν η απάτη όλων όσων αναφέρατε;
Θεοδωρίδης:  Στο ότι όταν δίνανε τα δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες  είχανε κανονίσει  όλα αυτά να μπαίνανε στο δημόσιο χρέος για να τα πληρώσουμε εμείς.  
Ti νομικές ενέργειες έχετε κάνει εσείς σε βάρος όσων οδήγησαν εδώ τη χώρα;
Θεοδωρίδης: Τον Φεβρουάριο του 2012 κάναμε καταγγελία στον Άρειο Πάγο ο οποίος την προώθησε στην Εισαγγελία, η Εισαγγελία παρ’ ότι το ποσό τότε ήταν 163 δις ευρώ αντί να το στείλει κατευθείαν στον τακτικό ανακριτή, το έστειλε στην Ασφάλεια Αθηνών για να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση. Τον Ιούνιο του 2012 μας ειδοποίησε η Ασφάλεια Αθηνών να πάμε να καταθέσουμε επιπλέον στοιχεία. Οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του ’12. Μετά η Ασφάλεια έστειλε την δικογραφία στην Εισαγγελία και τον Φεβρουάριο του 2013 δόθηκε πλέον σε τακτικό ανακριτή ώστε να ξεκινήσει κανονική προανάκριση. Ένα χρόνο και βάλε μετά, δεν έχουμε ιδέα τι έχει γίνει και πού βρίσκεται η υπόθεση;
Λέτε ότι δεν έχει γίνει τίποτε;
Θεοδωρίδης: Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει…
Η δική σας καταγγελία είναι ταυτόσημη με του γιατρού Αντωνίου για εσχάτη προδοσία;
Θεοδωρίδης: Η κατηγορία του εγκλήματος είναι ίδια αλλά είναι διαφορετικά τα εγκλήματα. Εμείς κάναμε καταγγελία για την απάτη που στήσανε με δημόσια έγγραφα, με τα ΦΕΚ. Τη στιγμή που δίνανε τα λεφτά στους τραπεζίτες τους λέγανε με ΦΕΚ, με νόμο δηλαδή, «μην τα πληρώσεις εσύ Τράπεζα, έχουμε δέκα εκατομμύρια Έλληνες-κορόιδα που θα τους φορτώσουμε με ΦΕΚ όλο το χρέος και θα το πληρώσουν εκείνοι».
Ποιοι άλλοι εκτός από σας και τον κ. Αντωνίου έχουν καταθέσει μηνύσεις σε βάρος των υπευθύνων για τον όλεθρο που προκάλεσαν στη χώρα;
Θεοδωρίδης: Απ’ ότι γνωρίζω εκκρεμούν τρεις μηνύσεις για εσχάτη προδοσία. Του Αντωνίου, της Κρητικοπούλου και του Γρυμπογιάννη οι οποίες βρίσκονται σ’ ένα συρτάρι γιατί εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας.
Επειδή όμως αναφέρονται σε εσχάτη προδοσία, όπως είπε ο κ. Αντωνίου επεστράφησαν οι φάκελοι στον Άρειο Πάγο και γίνονται πλέον κανονικές ανακρίσεις.
Θεοδωρίδης: Αυτό λέμε κι εμείς. Όταν μιλάς για εσχάτη προδοσία δεν υπάρχει ασυλία. Υπάρχει η πίεση για να προχωρήσει δικαστικά η υπόθεση.
Πριν από μερικές μέρες το ΣτΕ αποφάσισε ότι το PSI είναι συνταγματικό. Τι ελπίζετε από την Δικαιοσύνη σε σχέση με τη δική σας καταγγελία;
Θεοδωρίδης: Το ΣτΕ μπορεί να αποφάσισε ότι είναι συνταγματικό το PSI αλλά ακόμη και τώρα υπάρχουν δικαστές σε Πρωτοδικεία που λένε ότι το πρώτο Μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό. Δεν είναι νομός και κανόνας αυτό που λέει το ΣτΕ και να μην ξεχνάμε ότι το ΣτΕ έβγαλε το μνημόνιο συνταγματικό μια βδομάδα πριν ο τότε  Αντιπρόεδρος του ΣτΕ παραιτηθεί από τη θέση του και αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου του Παπανδρέου. Άρα για ποια απόφαση ανεξάρτητη μας μιλάει το ΣτΕ;
Από ποιον ξεκίνησε η απάτη σε βάρος του λαού;
Θεοδωρίδης:  Από τον Καραμανλή. Και συνεχίστηκε από τις επόμενες κυβερνήσεις: του Παπανδρέου και στη συνέχεια με τις συγκυβερνήσεις. Έχουμε συνεργεία όλων και μάλιστα αποδεδειγμένη. Για ποιο λόγο θα ρωτήσετε; Διότι και τον Φεβρουάριο που είχαμε πάει στον Άρειο Πάγο και τον Ιούνιο του ’12 που μας κάλεσε η Ασφάλεια Αθηνών, πήραμε σβάρνα όλα τα κόμματα και τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους υπηρεσιακούς Πρωθυπουργούς και τον Προβόπουλο. Τους τα επιδώσαμε με πρωτόκολλα και κάνουν όλοι τους την πάπια. Άρα είναι όλοι τους συνεργοί, στην απάτη.
Αναφέρατε και τον κ. Προβόπουλο εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα…
Θεοδωρίδης: Φυσικά, γιατί αυτός ήταν υπεύθυνος να πάρει τις εξασφαλίσεις σε κινητά και ακίνητα από τις τράπεζες την ώρα που τους έδινε τα ομόλογα, τις οποίες δεν πήρε. Εδώ, δεν πήρε ούτε καν την προμήθεια, το 1-1,5% που έπρεπε να δίνει η κάθε τράπεζα στο κράτος επειδή της έδωσε περιουσιακά στοιχεία, ομόλογα για να τα δώσει ως εγγύηση στην ΕΚΤ. Και δεν έκανε ούτε αυτό!
Απάντηση στο ερώτημα γιατί έγιναν όλα αυτά τα εγκλήματα από Πρωθυπουργούς και λοιπό πολιτικό προσωπικό, έχετε δώσει;
Θεοδωρίδης: Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: αυτοί που είναι διαχειριστές της εξουσίας είναι όργανα των ξένων και δεν εκτελούν το καθήκον τους υπέρ της Πατρίδας. Ως όργανα των ξένων και υπάλληλοί τους έχουν σκοπό να κάνουν γενοκτονία, εθνοκτονία, την οποία ήδη την κάνουν.
Και γιατί έτσι ξαφνικά από το 2008 αποφάσισε ο Κώστας Καραμανλής και οι μετέπειτα να ξεπουλήσουν τη χώρα και τον λαό;
Θεοδωρίδης: Δεν έγινε ξαφνικά. Η ιστορία έχει ξεκινήσει από παλιά. Αν κοιτάξουμε την ιστορία και το τι αποτελέσματα έχουν επιφέρει, θα καταλάβουμε. Από την μεταπολίτευση και μετά  θα δούμε ότι από τον «εθνάρχη» Καραμανλή στην αρχή και μετά με τον Ανδρέα, πρώτα ο ένας έστρωνε και μετά ο άλλος έβαζε το επόμενο από πάνω, για να συνεχίσει ο  μετέπειτα πρωθυπουργός κ.ο.κ. Όλα έγιναν σταδιακά και από το 2004 και μετά που ήταν η αποκορύφωση με την Ολυμπιάδα και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της χώρας μας στο ποδόσφαιρο μπήκαμε στο τελικό στάδιο με τη σφοδρή επίθεση σε βάρος μας για την εκμηδένισή μας!
Μιλήσατε για εθνοκτονία…
Θεοδωρίδης:  Βεβαίως. Όταν έχουν βγάλει νόμο που λέει ότι ανδρόγυνο με 2 παιδιά θα πληρώνει περισσότερο φόρο από το ανδρόγυνο χωρίς παιδιά, αυτό από μόνο του εμποδίζει τις γεννήσεις. Μα, η παρεμπόδιση των γεννήσεων, σύμφωνα με τον ΟΗΕ είναι η βασική ορολογία στην έννοια της γενοκτονίας.
Υπάρχει κάποιος άλλος πολιτικός φορέας εκτός των συμμετεχόντων στην κυβέρνηση που να υποστηρίζει τις θέσεις σας και να μιλάει σθεναρά για δημόσιο χρέος-απάτη;
Θεοδωρίδης:  Ούτε ένας και είναι όλοι γνώστες.  Τους έχουμε ενημερώσει με όλα τα δημόσια έγγραφα και τα ΦΕΚ, γνωρίζουν τα πάντα αλλά σιωπούν. Και από την ώρα που σιωπούν, επαναλαμβάνω, είναι συνεργοί.
Σε αυτούς που σιωπούν εντάσσετε  το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή;
Θεοδωρίδης:  Φυσικά. Κατ’ αρχάς στο ΚΚΕ έχουμε δώσει τα πρωτόκολλα δύο φορές: και στη Βουλή και στα γραφεία του στον Περισσό. Τα γνωρίζει όλα και σιωπά. Η Χρυσή Αυγή, όταν συζητείτο στη Βουλή η επικύρωση των τελευταίων 40 δις που είχαν δοθεί τον Απρίλιο του ’12, τα οποία επικυρώθηκαν με τον Ν.4079 τον Σεπτέμβριο του ’12, ανέβηκε στο βήμα και δεν κατήγγειλε την απάτη σε βάρος του λαού. Τότε μάλιστα αναφέρθηκαν στη Βουλή όλα τα λεφτά που είχαν πάρει οι τράπεζες και ο υπουργός το είχε «ράψει» το στόμα του, δεν είχε πει τίποτε.
Τα ίδια που λέτε ισχύουν και για τον Καμμένο;
Θεοδωρίδης:  Βεβαίως. Την επόμενη μέρα της επικύρωσης των τελευταίων 40 δις που δόθηκαν στις τράπεζες βγήκε ο Καμμένος στη Θεσσαλονίκη και είπε δημοσίως ότι οι τράπεζες έχουν κάνει υπεξαίρεση 93 δις ευρώ. Μια βδομάδα μετά έβγαλε τραπεζάκι στο Σύνταγμα για να μαζέψει υπογραφές γιατί, λέει, το 1ο Μνημόνιο ήταν αντισυνταγματικό! Δηλ. έχει στα χέρια του το μεγαλύτερο θέμα για το οποίο ο Καπερνάρος έκανε ερώτηση στη Βουλή για τα 23 δις ευρώ και αντί να το κάνει προμετωπίδα του να το μάθει όλη η Ελλάδα, έβγαλε τραπεζάκι για το 1ο Μνημόνιο!  Ένας επικεφαλής κόμματος να το είχε ως «σημαία» του, ότι το δημόσιο χρέος είναι προϊόν απάτης θα το είχαν μάθει όλοι οι Έλληνες και θα είχε βουίξει όλη η Ευρώπη και θα είχε λήξει το θέμα. Είναι αυταπόδεικτη η απάτη με ΦΕΚ και ακυρώνει αμέσως τα πάντα! Ακυρώνει δικαστικά ό,τι έχει παραχωρηθεί είτε σε κράτος είτε σε ιδιώτη. Υπ’όψιν ότι έχουμε στείλει εξώδικο και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Και στην Μέρκελ και στον Σαρκοζί.
Αυτοί έχουν συμφέρον να κάνουν την πάπια.
Θεοδωρίδης:  Δεν μας απασχολεί. Από την ώρα που έχουν παραλάβει τα πάντα με δικαστικό επιμελητή είναι συνεργοί κι εκείνοι.
Υπάρχει ευρωβουλευτής που να υποστηρίζει ότι το δημόσιο χρέος και όσα έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα είναι παράνομα; Ας πούμε ο Νάϊτζελ Φάρατζ;
Θεοδωρίδης:  Το λέει, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.


ΜΕ ΦΕΚ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ
Η εφημερίδα μας εδώ και ενάμισι χρόνο φωνάζει για την απάτη σε βάρος του λαού. Δείτε τι αποκαλύπταμε τον Φεβρουάριο του 2013, στοιχεία τα οποία εμπλουτίζει με τις σημερινές αποκαλύψεις του ο κ. Θεοδωρίδης: Το Το άρθρο 1 του συγκεκριμένου ΦΕΚ λέει: «Το προβλεπόμενο στο πρώτο εδάφιο της 2/43219/0025/6-5-2011 απόφασης του υφυπουργού Οικονομικών συνολικό ποσό εγγύησης καθορίζεται σε τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ (€ 30.000.000.000)». Παρακαλώ πολύ προσέξτε τι αναφέρει η §3 του ίδιου άρθρου: «Το έκτο εδάφιο της ίδιας απόφασης αντικαθίσταται ως εξής: “Η Τράπεζα της Ελλάδος λαμβάνει κατά την κρίση της ασφάλειες από τα πιστωτικά ιδρύματα”». Το πιάσατε το μήνυμα; Η Τράπεζα της Ελλάδος έκρινε ότι δεν έπρεπε να λάβει καμία εγγύηση από τις Τράπεζες ώστε να εξασφαλίσει την επιστροφή των χρημάτων αλλά έκρινε ότι έπρεπε να χαντακώσει τον λαό με τα χρέη των Τραπεζών!  

 "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου