Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ!!! ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ!

Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι του στυστήματος και θα σας βγάζουμε κάθε τόσο και άλλους! Η Πόπη Τσαπανίδου, η πολυδιαφημισμένη ως ...ωραία! Συστημική δημοαιογράφος μέχρι το κόκκαλο! Υπηρετεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης με όσα λέει. Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που παίρνει από τον Τζήμερο. Την ώρα που ο Τζήμερος λέει να καταργηθεί παντελώς από τη ζωή μας ο ΕΝΦΙΑ, η Τσαπανίδου...φόρεσε τις παλάσκες και ως άλλος Άδωνις υπηρέτησε την κυβέρνηση!!! Δημοσιογραφική ξεφτίλα! Ο δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις και διατηρεί μία ουδετερότητα. Η Πόπη Τσαπανίδου έβγαλε...ρητορεία κυβερνητική! Μήπως θα της δώσουν την θέση της Βούλτεψη αύριο-μεθαύριο; Ή μπορεί ο Σαμαράς να τη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του! 
Αηδιάστε με όσα θα δείτε!  

3 σχόλια:

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δε λέει αυτό η Τσαπανίδου, Ρωτάει ο φιλοξενούμενος τι θα τα κάνει η κυβέρνηση 400.000 κατασχεμένα ακίνητα.
    Απαντά η Τσαπανίδου ότι προφανώς θα βρεθούν κοράκια να τα αγοράσουν.Δεν το υποστηρίζει, εκτίμηση κάνει.
    .
    Ή πολύ αγράμματοι είστε και δεν καταλαβαίνετε αυτά που ακούτε, ή πολύ ψευταράδες και προπαγανδιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή