Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΕΓΚΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ...ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ!

Όλοι  έδωσαν στον Νικολάου μετάλλιο τιμής και ευχαριστίας χθες στο δημοτικό συμβούλιο, κατά την τελευταία του εμφάνιση στα δημοτικά έδρανα. Ένας κύκλος έκλεισε.... 
ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ"!
Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα που επικράτησε χθες βράδυ, όταν ο...


Δημήτρης Νικολάου ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από τα δημοτικά συμβούλια παραδίδοντας την έδρα του στον Γιώργο Ανυφαντή! Οι πάντες είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον πρώην Δήμαρχο, ακόμη και ο διαχρονικός αντίπαλός του Χάρης Κουγιουμτζόπουλος ο οποίος οδηγήθηκε ουκ ολόγες φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου από τον Δ. Νικολάου. Ο Δημήτρης Τούτουζας μάλιστα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη επειδή στις εκλογές του 2010 δεν κατέβηκε υποψήφιος σύμβουλος με τον Νικολάου αλλά προτίμησε τον Ξύδη.
Ο δε Νικολάου είπε κάτι πολύ σωστό. Ότι στον τόπο μας συμβαίνει κάποιος να δικαιώνεται...μετά θάνατον! 

3 σχόλια:

  1. Η πικρή αλήθεια είναι ότι η τιμές οι οποίες αποδόθηκαν στον Δημήτρη Νικολάου μοναδική αιτία έχουν την αποχώρηση του. Όταν φώναζε για ενότητα κανείς δεν τον άκουγε. Όταν έκανε έργα κανείς δεν τον παίνεψε. Όταν έκανε θετικές προτάσεις κανείς δεν τον ακολούθησε. Οι έπαινοι οι οποίοι του απονέμονται δεν αποτελούν τιμή ούτε τις έχει, νομίζω, ανάγκη. Μοναδική τιμή αποτελούν τα έργα του. Τώρα ψηφίσατε Δήμαρχο τον κύριο Αποστολόπουλο. Προς Θεού μην επαναληφθεί το ίδιο σφάλμα. Όσοι τον ψήφισαν και κυρίως όσοι δεν τον ψηφίσαμε πρέπει όχι μόνον να τον στηρίξουμε στο έργο του αλλά κυρίως να τον βοηθήσουμε με προτάσεις και με πράξεις. Τότε και μόνον τότε θα έχουμε το δικαίωμα να τον κρίνουμε. Αλλιώς είμαστε υποκριτές ντιλεντάντιδες. Πρέπει επίσης, για το καλό της πόλης μας να βάλουμε τον εγωισμό μας κατά μέρος και όταν απορρίπτει ή δεν ακολουθεί τις προτάσεις μας να μην στραφούμε εναντίον του από φιλαυτία. Ας μάθουμε, επιτέλους οι Έλληνες να μην κατηγορούμε αλλά να κρίνουμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πικρή αλήθεια είναι ότι η τιμές οι οποίες αποδόθηκαν στον Δημήτρη Νικολάου μοναδική αιτία έχουν την αποχώρηση του. Όταν φώναζε για ενότητα κανείς δεν τον άκουγε. Όταν έκανε έργα κανείς δεν τον παίνεψε. Όταν έκανε θετικές προτάσεις κανείς δεν τον ακολούθησε. Οι έπαινοι οι οποίοι του απονέμονται δεν αποτελούν τιμή ούτε τις έχει, νομίζω, ανάγκη. Μοναδική τιμή αποτελούν τα έργα του. Τώρα ψηφίσατε Δήμαρχο τον κύριο Αποστολόπουλο. Προς Θεού μην επαναληφθεί το ίδιο σφάλμα. Όσοι τον ψήφισαν και κυρίως όσοι δεν τον ψηφίσαμε πρέπει όχι μόνον να τον στηρίξουμε στο έργο του αλλά κυρίως να τον βοηθήσουμε με προτάσεις και με πράξεις. Τότε και μόνον τότε θα έχουμε το δικαίωμα να τον κρίνουμε. Αλλιώς είμαστε υποκριτές ντιλεντάντιδες. Πρέπει επίσης, για το καλό της πόλης μας να βάλουμε τον εγωισμό μας κατά μέρος και όταν απορρίπτει ή δεν ακολουθεί τις προτάσεις μας να μην στραφούμε εναντίον του από φιλαυτία. Ας μάθουμε, επιτέλους οι Έλληνες να μην κατηγορούμε αλλά να κρίνουμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε. Και βέβαια έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε και να τον κατακρίνουμε. Το ταμείο το άφησε γεμάτο ο Ξύδης και από έργα μηδέν ο δήμαρχος. Τι θα πούμε μπράβο δήμαρχε που γέμισες το δημαρχείο φωτογραφίες με τις εκδηλώσεις και τις φανφάρες ? 150.000 ευρώ ξοδεύτηκαν για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων σύμφωνα με τη Διαύγεια. Και άλλα τόσα για Απόκριες και 25 Μαρτίου. Τα έργα που είναι ? Μόνο προσωπική προβολή τιποτε άλλο. Όχι μόνο θα τον κρίνουμε αλλά θα τον στείλουμε σπιτάκι του μαζί με όλο το συνάφι. Ο Νικολάου ηταν δήμαρχος που άλλαξε το Χολαργό καμμία σχέση με καραγκιόζηδες σημερινούς. Και επιλογή του γταν να αποχωρήσει. Ο Νικολάου δεν έχασε απλά αποχώρησε αφήνοντας δρόμο στους νεότερους. Καλή απαλλαγή νάχουμε από μπούληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή