Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

2,03 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!


Η ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,  ΩΣΤΕ ΝΑ…ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Ολοένα και  αποκαλύπτονται οι πτυχές του δόλιου σχεδίου σε βάρος της χώρας μας, με το άθλιο-προδοτικό Μνημόνιο το οποίο υπέγραψε ο Παπανδρέου με την Μέρκελ και το ΔΝΤ! Η δημόσια περιουσία της χώρας μας υποθηκεύτηκε και μέσα σε 12 μήνες ο λαός της εξαθλιώθηκε, όχι για να ξεχρεώσουμε το δημόσιο χρέος της Ελλάδος το οποίο ήταν 300 δις ευρώ (κα σήμερα άγγιξε τα 350 δις ευρώ), αλλά για να …ξεχρεώσουμε το δυσθεώρητο χρέος της Γερμανίας!!!

Στο 2,03 τρις ευρώ βρίσκεται ήδη το δημόσιο χρέος της Γερμανίας, το οποίο τετραπλασιάστηκε την τελευταία 20ετία, καθιστώντας την ουσιαστικά ως την πιο χρεωμένη χώρα της Ευρώπης!!!
Επτά φορές είναι μεγαλύτερο το δημόσιο χρέος της Γερμανίας από το αντίστοιχο ελληνικό!!! Και όμως, αντί η Γερμανία να πεταχτεί με τις κλωτσιές από το ευρώ, αντί τα περίφημα spreads  ή οι «οίκοι αξιολόγησης» να θίξουν την προβληματική αυτή για την Ευρώπη χώρα, σε ένα περίφημο συντονισμό εξυπηρέτησης των συμφερόντων της, χτύπησαν την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, των οποίων τα χρέη είναι μια παρανυχίδα μέσα στον ωκεανό χρεών της Γερμανίας!

Το άθλιο-προδοτικό Μνημόνιο με τον αντισυνταγματικό τρόπο με τον οποίο ψηφίστηκε, υποθηκεύει την Ελλάδα και την δημόσια περιουσία της, προκειμένου το μεγαλύτερο μέρος αυτής να περάσει στη Γερμανία.
Η αρπαγή του Αιγαίου και του φυσικού του πλούτου, είναι ο μεγάλος στόχος της Γερμανίας. Η επίσκεψη της Μέρκελ στην Κύπρο, έγινε μόνο για το Αιγαίο και την εκμετάλλευσή του. Η ύαινα της Γερμανίας, ορέγεται και επιδιώκει να «φάει» σύντομα το Αιγαίο για να κάνει εξωρρύξεις πετρελαίου-φυσικού αερίου, μια και ήδη είναι ανεξέλεγκτο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ραγδαία άνοδο των τιμών του πετρελαίου Bremt.
Οι Γερμανοί, ουσιαστικά οι πιο ανυκοκύρευτοι της Ευρώπης, το πρωτότυπο μίγμα φασιστικού και κομμουνιστικού καθεστώτος,  μας χαρακτηρίζουν εμάς ...τεμπέληδες και ότι είμαστε μέσα στην διαφθορά, έβγαλαν και σε περιοδικό τους (FOCUS), την Αφροδίτη της Μήλοιυ σε αισχρή-χλευαστική εικονογράφιση, έρχονται τώρα -δήθεν- για να μας...νοικυρέψουν! Όταν οι ίδιοι είναι οι μεγαλύτεροι διαφθορείς σε όλο τον κόσμο!

Ο Παπανδρέου, ο άθλιος αυτός «ηγέτης»-μαριονέτα, ετοιμάζεται να εξαγγείλει τα νέα βάρβαρα μέτρα που θα ρίξουν πιο βαριά την ταφόπλακα στην Ελλάδα και τα νοικοκυριά. Τα νέα μέτρα πολλών δις θα πάνε φυτευτά προς την Γερμανία και το ΔΝΤ, όχι βεβαίως για να ξεχρεώσουμε εμείς το δικό μας χρέος το οποίο, μέσω της ελεγχόμενης πτώχευσης θα αυξάνεται συνεχώς, αλλά για να ξεχρεώσουν οι Γερμανοί το δυσβάσταχτο χρέος τους! 
Αλλά ακόμη και τα λεφτά που τους δίνουμε για να αγοράζουμε τα Leopard ή τα υποβρύχια που γέρνουν, δεν καταφέρνουν να τους ξεχρεώσουν

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟY, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου