Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Έχει κακοφορμίσει πια το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών-μικροπωλητών στο Χολαργό και κάνει διαρκώς μεταστάσεις. Έχουν επιβληθεί και δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στους ανήμπορους να αντιδράσουν καταστηματάρχες.
Δείτε τι γίνεται έξω από τη στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργού, έξω από την 4η και 5η στάση στην οδό Φανερωμένης.Αυτή η εικόνα δεν σταματά καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.
Η εφορία Χολαργού, υπακούοντας στα κελεύσματα του Παπακων/νου ετοιμάζεται να εξαπολύσει μπαράζ φοροεισπρακτικό προς τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ειδικά με τα αναμενόμενα νέα βάρβαρα μέτρα αυτό που θα γίνει είναι να κλείσουν σχεδόν τα περισσότερα από τα καταστήματα, με τους λαθρομετανάστες να τρίβουν τα χέρια τους μια και δεν τους ενοχλεί κανείς!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ αυτό που συμβαίνει και κανείς δεν κάνει τίποτε!

Ο Αντώνης Πολύδωρας όταν ήταν Αντιδήμαρχος  είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι εφόσον θα παρέμενε στην θέση του θα κατάπνιγε το πρόβλημα των παράνομων μικροπωλητών έξω από την στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργού, που τότε ήταν υπό κατασκευή. Σήμερα, μέρα με την μέρα οι λαθρομετανάστες αυξάνουν και πληθύνονται. Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα. Από Μπαγκλαντές, Ινδίες και
Πακιστάν.
Γίναμε μια ασήμαντη και ανίκανη να αντιδράσει μειονότητα μέσα στα σπίτια μας!
ΑΙΣΧΟΣ!


1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΣΤΙΩΝ. ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΨΙΔΙΟΥ, ΤΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΣΑΣ "Α! ΤΟΥΣ ΚΑΥΜΕΝΟΥΣ", ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΛΛΕΓΙΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΜΕΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΝΙΦΑΡΙΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή