Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟ LINK!!!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gKsZFD-kt-o



Ο Παπανδρέου, παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους. Το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ σε βάρος του ελληνικού κράτους, φέρει την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτό το πολιτικό ανδρείκελο που ηγείται της χώρας,  παρέδωσε την Ελλάδα "αμετακλείτως και άνευ όρων" στους πιστωτές μας, μέσω του Μνημονίου Νο1. Όλα αυτά περιγράφονται στα εγκληματικά άρθρα και στις παραγράφους του εγκληματικού Μνημονίου Νο1. 
Άρθρα αυτής  της προδοτικής για την χώρα σύμβασης, υπέγραψαν και η Ν.Δ. (32) και το ΛΑΟΣ (1). Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανένα κόμμα και κανένα βουλευτή που έβαλε την υπογραφή του στο Μνημόνιο Νο1. Όλοι αυτοί υπέγραψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την θανατική καταδίκη της Ελλάδος.Ανοιξαν την κερκόπορτα και έβαλαν τους κλέφτες και εγκληματίες μέσα στην χώρα για να την αλώσουν. Συνεπώς διέπραξαν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

Και τώρα, ο μεγάλος ένοχος Γιώργος Παπανδρέου, ο μοιραίος για την Πατρίδα άνθρωπος, σέρνει την Ελλάδα στα τάρταρα μέσω του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Μνημονίου Νο2. 
Ήδη ο ξένος τύπος ακόμη και ο γερμανικός, έχει πάρει είδηση το τι δόλιο παιχνίδι παίζεται σε βάρος της χώρας μας. Ένα άρθρο χαρακτηρίζει την Ελλάδα "σκλάβο της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
Σκλαβιά, υποδούλωση, υποτέλεια, παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας. 
Δείτε το ανηρτημένο βίντεο, με όση υπομονή και ψυχραιμία μπορείτε να έχετε! 
ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου