Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΝΕΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ"


Μεγάλος κίνδυνος να ζήσουμε νέα "Δεκεμβριανά" δημιουργεί η στάση του Γ. Παπανδρέου.
Τον Δεκέμβριο του 1944 ο Γεώργιος Παπανδρέου έφερε στην άρτι απελευθερωθείσα Ελλάδα, τον Βρετανικό στρατό, διέταξε τον αφοπλισμό του ΕΑΜ και κατέπνιξε στο αίμα ειρηνική διαδήλωση στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να έχουμε 23 νεκρούς και 140 τραυματίες.
Σήμερα, 67 χρόνια μετά, ο εγγονός του "γέρου της Δημοκρατίας" ("γέρο της δικτατορίας" έπρεπε να τον λένε), ο ΓΑΠ, έχει φέρει στην χώρα τους νέους ξένους κατακτητές της τρόϊκας (Γερμανία, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΔΝΤ), ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία της Ελλάδος και παράλληλα αγνοώντας το παλλαϊκό κίνημα που ζητεί εδώ και τώρα αποχώρηση από το "Μνημόνιο".
Ο Παπανδρέου έχει "δέσει στο μαντρί του" τους βουλευτές του και επιδώκει πάση θυσία να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και στη συνέχεια να ψηφίσει το "Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα" που ξεκληρίζει την μεσοαστική ελληνική οικογένεια και παραδίδει τη δημόσια περιουσία της χώρας στους τοκογλύφους!

Αύριο Τρίτη, ο εξωτερικός χώρος της βουλής  θα κατακλυστεί από πλήθος αγανακτισμένων πολιτών, ζητώντας την μη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην μνημονιακή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Εκφράζονται έντονο φόβοι για το τι μπορεί να συμβεί.
Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται την επανάληψη των Δκεμβριανών του 1944, τότε που ο παππούς του ΓΑΠ, Γιώργος Παπανδρέου, αιματοκύλισε την χώρα.
Η στάση του νεώτερου Παπανδρέου, του προσηλωμένου στα συμφέροντα των διεθνών γερακιών της κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδος, αυτό δείχνει.

2 σχόλια:

  1. Φοβερή ανάρτηση μήπως και ξυπνήσει το φιλότιμο και ο ηρωισμός του Έλληνα,Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eiriniki diadilosh katepnikse o pappous tou? eiriniki diadilosh dolofonon pou viazan kai skotonan gunaikopaida kai estelnan paidakia na ekpaideutoun sthn MOSXA??? kai me louloudia na kateveenan sto dromo autoi oi apexthis dolofonoi den tha mporousan na kanoun kati eiriniko... mhn mplekoume thn vourtsa me thn tsatsara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή