Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΧΙ!





13Οι υπεύθυνοι του κυκλώματος στημμένων αγώνων ποδοσφαίρου οδηγούνται ενώπιον του Εισαγγελέα και περνούν το κατώφλι της φυλακής. Αχιλλέας Μπέος (μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (μεγαλομέτοχος της Καβάλας), Γιώργος Τσακογιάννης (πρόεδρος της Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ), Νίκος Χάλκος (παράγοντας της Ηλιούπολης), Νίκος Παντέλης (προπονητής Εθνικού Αστέρα), Νίκος Καρακούλιας (bookmaker), Ανδρέας Δημόπουλος (bookmaker). Αλλά και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκης όπως και Πρόεδρος της Καβάλας κ. Μάκης Ψωμιάδης, καταζητούνται.
Καλά όλοι αυτοί. Το απόστημα του ποδοσφαίρου καλώς άνοιξε, για να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Κανένας πολιτικός θα καθίσει στο σκαμνί; Γιατί μπορεί οι παράγοντες του ποδοσφαίρου να διέλυσαν το ποδόσφαιρο όμως τα πολιτικά λαμόγια διέλυσαν τη χώρα!
Ή μήπως τελικά, η βόμβα του ποδοσφαίρου εξερράγη σκπίμως τώρα για να καλύψει το νέο πολιτικό έγκλημα με το Μνημόνιο Νο2 που εξαθλιώνει τους Έλληνες χάριν των εγκληματιών τοκογλύφων της τρόϊκας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου