Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ!


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ 191,3 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ!


ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ 
ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΚΗΣ!

Σε απίστευτο θρίλερ φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η περίπτωση Στρος Καν. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα, η FSB, δηλαδή οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό Πούτιν ότι ο πρώην αρχηγός του ΔΝΤ συνελήφθη στις 14 Mάη και παραπέμπεται για σεξουαλικά εγκλήματα, επειδή είχε στην κατοχή του αποδείξεις ότι τα κρατικά αποθέματα χρυσού πού κανονικά θα….. έπρεπε να υπάρχουν και να φυλάσσονται στο Φόρτ Νοξ, των Ηνωμένων Πολιτειών , ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ , άγνωστο από πότε..!!!.. 
Η διατύπωση των έντονων ανησυχιών του Στρος Καν είχαν αρχίσει ένα μήνα πριν την συλληψή του, καθώς οι ΗΠΑ, ως κύριος μέτοχος του ΔΝΤ, είχαν "παγώσει" την παράδοση στο ΔΝΤ ποσότητας 191.3 τόνους χρυσού όπως είχαν υποχρέωση να κάνουν μετά από την δεύτερη τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας του Ταμείου.  
Ο Στρος Καν, σύμφωνα με την αναφορά, διατύπωσε κατ επανάληψη τις ανησυχίες του προς τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, μέχρι που κάποιοι από την CIA τον ενημέρωσαν για το πως έχει η κατάσταση και τον εφοδίασαν μάλιστα με τις αποδείξεις για την μην ύπαρξη αποθεμάτων χρυσού.
Ο Στρος Καν επέλεξε να αναχωρήσει για την Ευρώπη, ενημέρωσε τους πράκτορες της Γαλλικής Ασφαλείας ότι επιθυμεί να αναχωρήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός, και οι πράκτορες του συνέστησαν να αφήσει το κινητό του στο ξενοδοχείο για να μην εντοπιστεί το στίγμα της θέσης του, καθώς υπήρχαν ήδη πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ ήθελαν την συλληψή του. Τελικά όμως ο Στρος Καν έκανε το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει από το αεροπλάνο της air france και πιάστηκε, με τα γνωστά επακόλουθα. Η αναφορά, συνεχίζει πως τις αμέσως επόμενες μέρες , ο Στρος Καν προσπάθησε να έλθει σε επαφή με τον φίλο του και κορυφαίο Τραπεζικό παράγοντα Αιγύπτιο Mahmoud Abdel Salam Omar με θέμα τις αποδείξεις που είχε πάρει από την CIA, όμως μόλις προχθές ο 74χρονος κατά γενική ομολογία ευσεβής μουσουλμάνος τραπεζίτης, συνελήφθη όπως ακριβώς και ο Στρος Καν , για σεξουαλικό έγκλημα.!!!!!  Ο πρωθυπουργός Πούτιν μετά την ανάγνωση της παραπάνω αναφοράς διέταξε την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, δήλωση υποστήριξης προς τον Στρος Καν, γενόμενος έτσι ο πρώτος ηγέτης που λέει ότι ο Στρος Καν έπεσε θύμα αμερικανικής συνομωσίας. Ο Στρος Καν βέβαια δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στα δικαστήρια των ΗΠΑ. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το κορυφαίο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου Ron Paul έχει ανοικτά εκφράσει τις έντονες επιφυλάξεις τού κατά πόσο υπάρχουν αμερικανικά αποθέματα χρυσού στο Φορτ Νοξ.  Είχε μάλιστα ζητήσει την καταμέτρηση και τον έλεγχο της ποσότητας χρυσού που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο, όμως το αιτημά του απορρίφθηκε.!! Επίσης αναφέρεται ότι το 2009 σε αποστολή χρυσού προς την Κίνα, κατά τον έλεγχο ποιότητας, εντοπίστηκαν πλαστοί ράβδοι χρυσού από τους αριθμούς των οποίων διαπιστώθηκε ότι είχαν για χρόνια αποθηκεύσει στο Φορτ Νοξ των ΗΠΑ, .!!! Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν, η  Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας να αυξήσει προχθές τα επιτόκιά της από 0,25 σε 3,50 %, Η αναφορά καταλήγει ότι ο Αμερικανικός λαός αφήνεται ανημέρωτος και προπαντός απροετοίμαστος για την οικονομική καταστροφή της χώρας τους, πού ούτως η άλλως έρχεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου