Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ –απλώς- ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!


Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Διαμαντοπούλου, Πάγκαλος, οι 'Έλληνες της μυστικής Λέσχης Bilderberg.



Οι πολιτικοί μας ταγοί, αυτοί που –δήθεν- θα σώσουν την Ελλάδα από την καταστροφή, είναι μέλη της Bilderberg, της μυστικής αμερικανοσιωνιστικής οργάνωσης που κάνει το προγραμματισμό της πάνω στη χρεοκοπία του ευρώ και της Ελλάδος!

Αύριο 12 Ιουνίου τελειώνουν σε τουριστικό θέρετρο της Ελβετίας οι επί 4ήμερο συνεδριάσεις της λέσχης Bilderberg.
Εκεί όπου από ένα πολύ περιορισμένο αριθμό ανθρώπων διαμορφώνεται το πλαίσιο, οι προτεραιότητες και η κατεύθυνση που ακολουθείται τα επόμενα χρόνια,  σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Οι συμμετέχοντες βαδίζουν πάνω σε συγκεκριμένες ντιρεκτίβες.
Ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο μεγάλος υπεύθυνος της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδος, έχει παρακολουθήσει δυο φορές τις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg. Πέρσι στην Ισπανία όπου και περέστη, το μεγάλο θέμα επικεντρώθηκε γύρω από την κρίση του ευρώ. Όπως υπογράμμισε ο Ντάνιελ Εστουλίν, ερευνητής συγγραφέας που παρακολουθεί από χρόνια την λέσχη Bilderberg, στην Ισπανία συμφωνήθηκε ότι οι χώρες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με μεγάλο δημόσιο χρέος, θα αποχωρήσουν από την ευρωζώνη!!!

Δηλαδή σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο κ. Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται να έχει προκαθορισμένη πορεία όχι για να ανατάξει την ελληνική οικονομία αλλά για να αποχωρήσει η χώρα μας από το ευρώ!
Ο Σόρος, ο άνθρωπος που έχει ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδος, ο φίλος του Παπανδρέου, είναι μέλος της Λέσχης Bilderberg!

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι  η συμμετοχή στις εργασίες της λέσχης Bilderberg ευνοεί την καριέρα κάποιων πολιτικών. Ο Μπιλ Κλίντον, για παράδειγμα, ήταν κυβερνήτης της πολιτείας Άρκανσο το 1991, όταν πήρε μέρος σε μια τέτοια συνάντηση. Αργότερα έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ! Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, που παρέστη στη σύνοδο της λέσχης το 1991, αργότερα έγινε βουλευτής της αντιπολίτευσης και κατόπιν Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει παρακολουθήσει 4 φορές τις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, είναι ήδη Πρωθυπουργός και βουλιάζει τη χώρα στο χάος.
Σημειώστε ότι όλοι οι Γ.Γ. του ΝΑΤΟ υπήρξαν μέλη της Λέσχης!
Άλλωστε η Λέσχη Bilderberg, όπως και το ΝΑΤΟ είναι παιδιά της Αμερικής,  αγωνίζεται για τα συμφέροντα της υπερδύναμης και παράλληλα παίζει ρόλο άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης.
Να θυμήσουμε ότι η αρχική διάσκεψη Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιήθηκε στο Hotel de Bilderberg, κοντά στο Άρνεμ της Ολλανδίας, το 1954!  Ξεκίνησε σαν ιδέα από διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων ο Τζόζεφ Ρέτινγκερ, από την ανησυχία τους για την ανάπτυξη του αντι-αμερικανισμού στη Δυτική Ευρώπη.
Ο Ρέτινγκερ πρότεινε μια διεθνή διάσκεψη, κατά την οποία οι ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών και των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να συγκεντρωθούν και να συνεδριάσουν, με στόχο την προώθηση της κατανόησης μεταξύ των πολιτισμών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Δυτικής Ευρώπης.

 'Ότι αντιδραστικό έχει συμβεί στον πλανήτη τα τελευταία 51 χρόνια, έχει συζητηθεί, προκαθοριστεί σε συνεδριάσεις της. Η Λέσχη, συνεδριάζει για ένα τετραήμερο κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις, χώρες και στις εργασίες της συμμετέχουν 120 πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι κ.ά. από επιλεγμένες 30-35 χώρες. Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε ιδιώτες και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σε ότι έχει σχέση με τις συνεδριάσεις, ακόμα "αρνούνται" έστω και την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. Επίσης, απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους, αν είναι πολιτικοί.

Oι ελληνικές συμμετοχές (πολιτικών) 1988-2007:
 Γιώργος Παπανδρέου 4, Θεόδωρος Πάγκαλος 3, 'Αννα Διαμαντοπούλου 3, Γιώργος Αλογοσκούφης 3, Κώστας Καραμανλής 1, Ντόρα Μπακογιάννη 1 (βλέπε κατάλογο παρακάτω, γιά υπόλοιπους).
 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Μεταφορών-Επικοινωνιών, είχε συμμετάσχει στην σύνοδο της ''Λέσχης'', τέλη Μαίου 1996, στο Τορόντο
 Επίσης, στα 1998 συμμετείχαν από κοινού στη συνεδρίαση της Λέσχης στην Μ. Βρετανία οι: Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου.
Στην Ελλάδα, η Λέσχη συνεδρίασε στα 1993, στην Βουλιαγμένη, επί κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση, μαζί με άλλους 'Ελληνες πολιτικούς.

Δείτε λοιπόν σε ποιους ανθρώπους έχουμε εμπιστευθεί την σωτηρία της χώρας! Σε εκπαιδευμένους από την Αμερική λύκους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου