Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΕΠΝΙΞΑΝ" ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ... "ΓΡΑΦΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ!


Ένας ποταμός οργισμένων πολιτών, γέμισε  ασφυκτικά -χθες βράδυ-το Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους, βροντοφωνάζοντας "να φύγει το Μνημόνιο" και η κυβέρνηση να μην κυρώσει τη δεύτερη δανειακή σύμβαση με τους τροϊκανούς η οποία θα καταδικάσει εκατομμύρια πολίτες στη φτώχια και την ανέχεια για τις επόμενες δεκαετίες. 
Όμως ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, προχωρούν στην ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας και της περιουσίας της στους διεθνείς εγκληματίες -τοκογλύφους, χωρίς να λογαριάζουν κατ' ελάχιστον τις ογκώδεις αντιδράσεις του κόσμου. Οι δεσμεύσεις  που έχουν αναλάβει απέναντι στους δανειστές μας για την εκποίηση της χώρας μας και το ξεπούλημά της, είναι τέτοιες που οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες πολιτών όσο μεγάλες και αν είναι, πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων. 
Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου έχουν υπακούσει σε όλες τις απαιτήσεις των τροϊκανών και φέρνουν προς ψήφιση το Νομοσχέδιο με τη νέα λεηλασία-φοροεπιδρομή σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, μαζί και απολύσεις. 
Τα πρόβατα που ανήκουν στο μαντρί της κυβέρνησης, τουτέστιν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να ψηφίσουν το Νομοσχέδιο και η χώρα να ξεπουληθεί επισήμως στους δανειστές της, χάνοντας τα πάντα!

Ο στόχος της τρόϊκας θα επιτευχθεί εάν το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο απορροφήσει ψήφους και από την Ν.Δημοκρατία, ώστε όταν ο Σαμαράς έρθει στην εξουσία, να αποτελέσει τον νέο συνεργάτη της τρόϊκας, που θα συνεχίσει το υπόλοιπο της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος, ("αξιοποίηση" θα μετωνομαστεί το ξεπούλημα, ώστε να... δικαιολογήσει την διαφοροποίηση Σαμαρά). 
Κατά τα άλλα, πολλά συνθήματα κυριάρχησαν στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των πολιτών.Το ευφυούς έμπνευσης πανό με τον τίτλο "Ω Ελλάς αρχαία χώρα τι λαμόγια βγάζεις τώρα", αναδείκνυε με τον ιδανικότερο τρόπο την άποψη που έχει εδραιωθεί σε όλους τους Έλληνες για τους πολιτικούς του σήμερα. "Κλέφτες, λαμόγια, αλήτες, ρουφιάνοι, προδότες" είναι οι λέξεις που δείχνουν τη θέση που καταλαμβάνουν οι πολιτικοί στη συνείδηση των πολιτών. 

Δυστυχώς όμως, όπως φαίνεται, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και αυτοί οι 16 που για λόγους θεατρινισμού διετύπωσαν τις ενστάσεις τους για το Μνημόνιο Νο2 , θα υπακούσουν στα κελεύσματα του κόμματος (και της τρόϊκας βεβαίως), αδιαφορώντας για τη θέληση του λαού και το αύριο της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου