Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Τελικά κατοχυρώθηκε σε ιδιώτη ο διαγωνισμός για την ανάθεση της λειτουργίας του κυλικείου στο άλσος! 
Ο επιχειρηματίας που κέρδισε τον διαγωνισμό,  διαθέτει επιχείρηση ουζερί στον άνω Χολαργό, εμφανίζεται δε να είναι ο ίδιος επιχειρηματίας ο οποίος και επί Νικολάου φλερτάριζε να αναλάβει την επιχείρηση, αλλά τότε δεν του είχε δοθεί. Σήμερα, πέτυχε την πολυπόθητη ανάληψη της επιχείρησης από μέρους του, έναντι τιμήματος, το οποίος προσεγγίζει τις 13.000 € μηνιαίως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. 
Ο Δ. Νικολάου, επικεφαλής της αντιπολίτευσης, έσπευσε αμέσως να προβεί σε ανακοίνωση και να καταγγείλει στην Περιφέρεια ως παράνομη την εν λόγω σύμβαση. Η τελική απάντηση  θα δοθεί από τον Περιφερειάρχη. Η ανακοίνωση του Δ. Νικολάου έχει ως εξής:

ΝΙΚΟΛΑΟΥ:  “ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕ, 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ”
Με λύπη μας ακούμε διάφορα «παπαγαλάκια» της διοίκησης του δήμου να διαδίδουν ότι εμπόδια στη λειτουργία του Δημοτικού καφέ δημιουργεί ο κ. Δημήτρης Νικολάου. Τους απαντάμε:
ΠΡΩΤΟΝ: Εμείς, με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Νικολάου δημιουργήσαμε ένα πανέμορφο άλσος και λειτουργήσαμε με επιτυχία επί τρία συνεχή χρόνια το Δημοτικό καφέ παρά τον πόλεμο του τοπικού τύπου και τις μηνύσεις μερικών κατοίκων, την συνεχή ενόχληση από τα όργανα του κράτους αστυνομία-εφορία-δασαρχείο και τον διασυρμό του τέως δημάρχου Δημήτρη Νικολάου στα κανάλια και στα ΜΜΕ, ότι δήθεν κατέστρεψε το κεντρικό άλσος, ότι έκοψε  πεύκα και το τσιμεντοποίησε, ότι  το έδωσε σε ιδιώτες, ακόμα ότι θα το μετέτρεπε σε μπουζουκσίδικο   Εμείς, με νόμιμο τρόπο, με χαμηλές τιμές, με υψηλή παροχή υπηρεσιών στους θαμώνες-δημότες σταθήκαμε όρθιοι. Κατά συνέπεια, είμαστε υπέρ της λειτουργίας του δημοτικού καφέ με τον όρο ότι θα το λειτουργεί ο δήμος και δεν θα ξεπουληθεί σε ιδιώτες.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Καταγγέλλουμε την επιχειρούμενη μίσθωση σε ιδιώτη , μάλιστα με παράνομο τρόπο, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τις υπηρεσίες της περιφέρειας με το να δοθεί άδεια λειτουργίας κυλικείου εντός του δημαρχείου, που επιτρέπεται μόνο για την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων του δήμου, ενώ σκοπός τους είναι να λειτουργήσει  με την άδεια αυτή το Δημοτικό καφέ στο κεντρικό άλσος, πράγμα που απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο.
Καταγγέλουμε τον δήμαρχο κ. Βασίλη Ξύδη, ότι προσπαθεί να επιβάλλει τις πρακτικές που εφάρμοσε στον Παπάγο, δίνοντας τα πάντα σε ιδιώτες. Εμείς, οι Χολαργιώτες δεν ανεχόμαστε να ξεπουληθεί η περιούσια του δήμου μας , όπως αυτή του Δημοτικού καφέ, διότι σύντομα θα δούμε να ξεπουλιούνται σε ιδιώτες οι Δημοτικοί αθλητικοί χώροι, οι παιδικοί σταθμοί κα.
Απαιτήσεις  από τον Βασίλη Ξύδη τύπου «Τροϊκας» στον Χολαργό δεν εφαρμόζονται.
Με τιμή
Δημήτρης Νικολάου
τ. Δήμαρχος  Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου