Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!

ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ, Ο
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ... ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!


Ο καταστροφέας της Ευρώπης, η Γερμανία, έχει κρυφό χρέος  5 τρισ. ευρώ σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.
Το δημόσιο χρέος δηλαδή της Γερμανίας είναι υπερδιλπάσιο από αυτό που δείχνουν οι επίσημες στατιστικές της χώρας.
Την ώρα που η Ελλάδα του Παπανδρέου μαζί με τον Παπακων/νου και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας φούσκωναν δολίως το έλλειμμα της χώρας για να παρουσιαστεί η Ελλάδα ως η χειρότερη οικονομικά χώρα και να μπούμε στο ΔΝΤ, η Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας έκρυβε το δικό της χρέος!!!

Ο Γερμανός  καθηγητής οικονομικών Bernd Raffelhueschen, αποκαλύπτει ότι δεν έχουν υπολογιστεί σημαντικά ποσά για κοινωνική ασφάλιση και συνταξιοδοτικά ταμεία, κάτι που εκτινάσσει το δημόσιο χρέος. Συγκεκριμένα, το Βloomberg αναφέρει ότι τα επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για δημόσιο χρέος ύψους 2 τρισ. ευρώ, όμως ο καθηγητής τονίζει ότι δεν υπολογίζονται 5 τρισ. ευρώ για υποχρεώσεις της κοινωνικής ασφάλισης και των συνταξιοδοτικών ταμείων.
Και μόνο αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι τη Γερμανία δεν την έσωζαν ούτε δύο ΔΝΤ!
Τι λέει για όλα αυτά το πολιτικό επιτελείο της χώρας μας; Ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και τα άλλα πολικά ανθρωπάκια, θα τολμήσουν να στείλουν στο διάολο όλους αυτούς τους άθλιους κερδοσκόπους πού κάθισαν στο κεφάλι του ελληνικού λαού; 
Η τρόϊκα και το ΔΝΤ έψαχναν να βρουν το χρέος του Δήμου Μενιδίου και του Δήμου Ζωγράφου προκειμένου να μας δώσουν μια δόση δανείου, την ώρα που στη Γερμανία έχουν κάνει φτερά 5 τρις ευρώ!!!
Ουστ, στο διάολο ρε αλήτες! Ήρθατε να αρπάξετε την Ελλάδα, με τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, τον Παπακνωνσταντίνου και τους άλλους, να σας ανοίγουν την πόρτα για να μας αλώσετε!
Αυτή είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου