Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ SPIEGEL ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΟΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟΥ!
Μια ιδέα του εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ σε συνεργασία με τον Πρόεδρο των Καταστηματαρχών Χολαργού-Παπάγου Άγγελου Μπελιτσάκου, για δημιουργία κινήματος "Δεν πληρώνω" από τους επαγγελματίες της πόλης, έφερε το ζήτημα στα σπίτια της...Γερμανίας. Ναι, σωστά διαβάσατε.
Η μεγάλη κρίση στην αγορά έχει χτυπήσει και τα καταστήματα Χολαργού-Παπάγου, με αποτέλεσμα να έχουν βάλει λουκέτο πολλά από αυτά, ενώ όσα επιβιώνουν αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας. Πολλοί μάλιστα αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και την περιοδική δήλωση ΦΠΑ.
Η Κυβέρνηση που επέβαλε τους νέους έκτακτους-κεφαλικούς φόρους και το τέλος επιτηδεύματος οδήγησε τους επαγγελματίες της περιοχής σε απόγνωση. Η ανάγκη λοιπόν της δημιουργίας κινήμταος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ, ήρθε από μόνη της.
Οι καταστηματάρχες της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από την ΔΟΥ Χολαργού και επισκεπ΄τομενοι το γραφείο του εφόρου κ. Λυμπέρη, επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, λέγοντας ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου καταστηματαρχών βγήκε το ίδιο βράδυ στο EXTRA 3 και από 'κει το θέμα έγινε ευρέως γνωστό.
Δημοσιογράφοι από το πασίγνωστο γερμανικό περιοδικό SPIEGEL επισκέφθηκαν το Χολαργό και πήραν συνέντευξη από τον Άγγελο Μπελιτσάκο, ο οποίος με την σειρά του δεν δίστασε να τα...χώσει στους Γερμανούς.
"Εσείς φταίτε για την οικονομική κρίση που περνάμε", τους είπε.
Οι Γερμανοί εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι ο Χολαργός, μια κατά τεκμήριο εύπορη περιοχή, είναι η πρώτη πόλη που ίδρυσε το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Ο Άγγελος Μπελιτσάκος όμως, φρόντισε να τους ξεναγήσει στα καταστήματα της περιοχής όπου είδαν την τραγική εικόνα με τα δεκάδες λουκέτα, ενώ τράβηξαν πολλές φωτογραφίες.

2 σχόλια:

  1. ο Μπελιτσάκος έχει την ίδια άποψη και για τους δημοτικούς φόρους ; Αν ναι ο Δήμαρχος τι έχει να πει για αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aaaa re braxiolidi! eutixos pou exoume kai esena na mas soneis me tis idees sou! PROTOPORE!
    mun.city!

    ΑπάντησηΔιαγραφή