Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η ΤΑΝΣΟΥ ΤΣΙΛΕΡ ΠΟΥ ...ΞΕΒΡΑΚΩΝΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ!


      Η πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας, μετά την τελευταία αποκάλυψη ότι επί Κυβερνήσεώς της έδινε κρυφά κονδύλια για να καίνε πράκτορές της τα δάση της Ελλάδος, έρχεται στην επικαιρότητα το διαρκές πολιτικό ξεβράκωμα που έκανε αυτή η γυναίκα στον ...κοντοπίθαρο Έλληνα Πρωθυπουργό εκείνης της περιόδου, τον Κώστα Σημίτη. 
      Είναι η γυναίκα που δημιούργησε την μεγάλη κρίση των Ιμίων, την -όπως αποδείχθηκε- πιο μαύρη σελίδα στην σύγχρονη ελληνική ιστορία, εξαιτίας των αθλίων και υπόδουλων χειρισμών του Σημίτη. Τότε, που πράκτορες της Τουρκίας είχαν καταλάβει τα Ίμια, έκλεψαν την ελληνική σημαία από το νησί και την μετέφεραν ως λάφυρο στην Τουρκία. Τότε, που λίγες ημέρες μετά, έχαναν τη ζωή τους τρία ελληνόπουλα μέσα στο ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, από παρεμβολές των Τούρκων, που τους προκάλεσαν vertigo. Ο Σημίτης, αντί να διατάξει πυρ σε βάρος των Τούρκων, υποχώρησε, ο δε Πάγκαλος σκαρφίστηκε την δικαιολογία ότι την σημαία την πήρε ο ...αέρας από τα Ίμια και η κρίση έληγε με ταπεινωμένη την χώρα, με τρία ελληνόπουλα νεκρά και τον Σημίτη να ευχαριστεί από την Βουλή την Κυβέρνηση των ΗΠΑ για την...συμβολή της στην επίλυση της κρίσης!!!

    Η Τσιλέρ, ως Πρωθυπουργός τον Αύγουστο του 1996, έδινε εντολή να δημιουργηθεί νέα κρίση με την Ελλάδα, αυτή την φορά στα κατεχόμενα της Κύπρου. Τότε δολοφονήθηκαν δυο ακόμη ελληνόπουλα: ο Ισαάκ Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού. 
   Ο Σημίτης, ο μοιραίος για την χώρα αυτός πολιτικός, για τις εθνοπροδοτικές ενέργειες του οποίου, ακόμη πληρώνει ο ελληνικός λαός, ένα χρόνο μετά, το 1997 υπέγραφε τη συμφωνία της Μαδρίτης με την οποία αναγνώριζε ότι η Τουρκία έχει νόμιμα ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο!!! Σήμερα, μέσω του Μεσούτ Γιλμάζ αποδεικνύεται ότι οι φωτιές στα ελληνικά δάση έμπαιναν από Τούρκους πράκτορες. Τις φωτιές στην Αττική, κάτω από την μύτη του Σημίτη τις έβαζαν οι Τούρκοι!!!
Αυτός είναι ο ξεβράκωτος πολιτικά, ο yesmen Σημίτης! 
Ποιος θα ζητήσει ευθύνη και αποζημιώσεις; Η Κυβέρνηση Παπαδήμου; Τρίχες!
Η ελληνική Κυβέρνηση το μόνο που θα κάνει, είναι να σπεύσει να φτιάξει τέμενος για τους μουσουλμάνους,  τους οποίους ως γνωστόν οικειοποιείται η Τουρκία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου