Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΙΟ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΛΙΚΑ!



 
Τα παραπάνω βίντεο δείχνουν πώς ακριβώς γίνονται οι ψεκασμοί σε βάρος ανυποψίαστων ανθρώπων και πώς ξεχωρίζουν οι τυπικές"ουρές" των αεροπλάνων από τα πυκνά αεροσόλ των ψεκαστικών. Η διαφορά είναι τεράστια αλλά ο πολύς κόσμος δεν δίνει πολλή σημασία, νομίζοντας ότι  ο πυκνός λευκός καπνός που βρίσκεται στο πίσω μέρος των αεροπλάνων, είναι απλό καυσαέριο. Δυστυχως όμως είναι επικίνδυνα οξέα, όπως βάριο, αλουμίνιο κ.α. τα οποία ως πρώτα συμπτώματα προκαλούν ατονία, έλλειψη διάθεσης, ενεργητικότητας, ενώ σε βάθος χρόνου, εκτός από τον καρκίνο, ευθύνονται και για τη νόσο Αλτσχάϊμερ!   
Δεν τα λέμε εμείς. Τα λένε επιστήμονες, όπως ο κ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης του "Δημόκριτου" και πολλοί άλλοι.
Το τελευταίο 8μηνο οι ψεκασμοί εντάθηκαν πάνω από την Ελλάδα, γεγονός που σχετίζεται με την επίθεση που δέχεται η χώρα μας από τις διεθνείς αγορές, καθιστώντας την πειραματόζωο στα ευρύτερα σχέδια των παγκοσμιοποιητών! Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει λαούς απαθείς, άνευρους, χωρίς καμμία αντίδραση, που να δέχονται αδιαμαρτύρητα ό,τι τους επιβάλλονται απ' έξω.  Επειδή δε, στις επόμενες μέρες αναμένεται ραγδαία επίθεση νέων βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, προβλέπεται και αντίστοιχη ένταση των ψεκασμών πάνω από την χώρα μας. 

2 σχόλια:

  1. μαθετε τι ειναι οι τσιμενιτες,καταστρεφουν τους ψεκασμους,δεν υπαρχει αλλο οπλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μοναδικο οπλο κατα των ψεκασμων ειναι οι τσιμενιτες,μαθετε να φτιαχνετε,θα σας γνωρισω τον Κυριακο,εχει βγει σε πολλες εκπομπες και εχει δειξει πως φτιαχνουν τσιμενιτες
    https://www.facebook.com/groups/chemtrailscyprus/
    αυτη ειναι η ομαδα του,ελατε σε επαφη μαζι του και θα σας μαθει να καταστρεφετε τους ψεκασμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή