Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Απολαύστε τον Γιώργο Καρατζαφέρη τι έλεγε για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου το 2008! Δείτε στο βίντεο, πώς υποστήριζε για τον Εφραίμ και τον Αρσένιο ότι θα έπρεπε να περάσουν από τα κελιά του μοναστηρίου στα κελιά των φυλακών!  Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος στέκεται στο πλευρό του Εφραίμ, γιατί προφανώς διαπίστωσε ότι ...δεν υπάρχει σκάνδαλο!
Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι ο ίδιος πολιτικός που πρότεινε τον Στεφανόπουλο να διοριστεί Πρωθυπουργός σε  Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, ειρωνευόμενος την περίπτωση Παπαδήμου. Αργότερα, ο Καρατζαφέρης έκανε κωλοτούμπα και μετεβλήθη σε διαπρύσιο υποστηρικτή του Παπαδήμου και τελικά ήταν αυτός που πίεσε τις καταστάσεις για να μπει στο τιμόνι της σημερινής μεταβατικής Κυβέρνησης και είναι αυτός που μάχεται πιο πολύ από κάθε άλλον να παραμείνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, έως το 2013!!

Μην αμφιβάλλετε πως ο Καρατζαφέρης που...σκούζει ότι θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την Μνημονιακή Κυβέρνηση εάν οι συνεταίροι του συναινέσουν ώστε τα Σκόπια να πάρουν συνθετικό του ονόματος "Μακεδονία", θα κάνει την μεγαλύτερη κωλοτούμπα της ζωής του και θα είναι αυτός που θα συμφωνήσει ώστε τα γειτονικό κρατίδιο να ονομαστεί "Μακεδονία"!
Αυτή δε τη στιγμή, ο Καρατζαφέρης είναι η...μάσκα οξυγόνου της Μνημονιακής Κυβέρνησης και ο ...βαστάζος της τρόϊκας στην Ελλάδα!
Ο Καρατζαφέρης είναι ο καραγκιόζ-ζογκλέρ της πολιτικής μας! "Αχυράνθρωπο του Μητσοτάκη" τον επωνόμασε ο αείμνηστος Νεοκλής Σαρρής και δικαιώνεται απόλυτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου