Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ"


Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού αντέδρασε αμέσως στο δημοσίευμά μας και με ανακοίνωσή του διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το νέο ιστολόγιο το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον χώρο, με ...συκοφαντικές διαθέσεις!
Η ανακοίνωση του Δ. Νικολάου έχει ως εξής:
¨Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με το ιστολόγιο "klisioskopio.gr" και μάλιστα επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου σε όποιο δημοσίευμα εμπλέκει δυσφημιστικά το όνομά μου. Εκδίδω την δική μου εφημερίδα, τον "Ενεργό Δημότη" και ό,τι έχω να πω, το εκφράζω ευθέως και δημοσίως χωρίς να  κρύβομαι πίσω από ανώνυμα ή υβριστικά blogs".
Τα ονόματα των Αναγνωστόπουλου-Χάλκου που υπήρχαν πριν από λίγο στην στήλη αυτή τα αφαιρέσαμε, μετά από την άμεση όσο και οργισμένη αντίδραση του πρώτου εξ'άυτών και πρώην Αντιδημάρχου Χολαργού. Ήρθε στο γραφείο μας και δήλωσε κατηγορηματικά ότι έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα από το να φτιάξει blog και να ασχολείται με τον Νικολάου ή τον Σκούρτη. Και ο Άγγελος Αναγνωστόπουλος είναι ένα από τα πολλά θύματα της κρίσης στην αγορά (είναι ιδιοκτήτης καταστήματος) και προσπαθεί να επιβιώσει κάτω από τις τραγικές συνθήκες που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Ήμασταν λοιπόν υποχρεωμένοι να κατεβάσουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση και μετά από την συγκεκριμένη αντίδραση του Άγγελου Αναγνωστόπουλου, ζητούμε συγγνώμη και από τον Άγγελο και από τον Μανώλη, για τα 5-10' που έμεινε στον "αέρα" η ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου