Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Ο Δ. Νικολάου με παρέμβασή του στην εφημερίδα μας, διευκρινίζει ότι θα ξανακατέβει στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, τονίζοντας ότι  "αυτή τη φορά θα προσέξω ποια σκουλήκια έχω γύρω μου"
Πετάει το μπαλάκι σε όσους εμφανίζονται στο εσωτερικό της παράταξής του ως επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, λέγοντας ότι "αν έχουν τα κότσια ας βγουν μπροστά και ας κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι. Εγώ είμαι ιδρυτής της παράταξης, δεν είναι μαγαζί τους οι "Ενεργοί Δημότες" και όσοι θέλουν να το παίζουν αρχηγίσκοι, ας το δηλώσουν. Εγώ είμαι αρχηγός της παράταξης ως το 2014 και από πουθενά δεν προβλέπεται ότι θα πάμε για νέο αρχηγό. Μάλιστα σκοπεύω να καλέσω έναν από αυτούς τους αρχηγίσκους και εάν δεν δηλώσει ότι συντάσεται με μένα επικεφαλής της παράταξης, θα κινήσω διαδικασία διαγραφής του".

-- Μα καλά, αφού υπάρχει ανακοίνωση των "Ενεργών Δημοτών", η οποία μιλάει για Συνέδριο και για εκλογή νέου αρχηγού. Αυτή η ανακοίνωση δεν σας δεσμεύει;

Νικολάου:  Η ανακοίνωση βιάστηκε να βγει στη  δημοσιότητα από αυτούς που ήθελαν να το παίξουν αρχηγίσκοι. Εγώ έφευγα την επομένη για την Ιταλία. Έπρεπε λοιπόν να περιμένουν την επιστροφή μου για να δούμε με περισσότερη ηρεμία τη διατύπωση της ανακοίνωσης.  Παρ' όλα αυτά εγώ δεν φυγομαχώ. Θα πάμε στο Συνέδριο, όπου εκεί θα μιλήσω στα στελέχη της παράταξης και θα αναφερθώ στους λόγους της ήττας. Θα ζητήσω από τα στελέχη εάν θέλουν να πάμε σε εκλογή νέου αρχηγού. Εάν πάμε σε εκλογές, θα ξαναβάλω υποψηφιότητα όπου είναι βέβαιον ότι θα έχω την καθολική υποστήριξη των "Ενεργών Δημοτών". Όπως ξέρετε εγώ δεν έχασα από το Πασόκ. Στον πρώτο γύρο ήμουν πρώτος παρά την προδοσία που είχα από 2-3 πρώην δικά μου στελέχη. Αυτή την φορά που θα ξανακατέβω για Δήμαρχος,  θα προσέξω ποια...σκουλήκια έχω δίπλα μου. 
Θέλουν να κατέβουν για υποψήφιοι Δήμαρχοι; Ορίστε, ας κατέβουν. Και η  Καλλιοντζή προσπάθησε να το παίξει υποψήφια Δήμαρχος αλλά έκανε πίσω. Και ο Τίγκας προσπάθησε να κατέβει για Δήμαρχος και αυτός έκανε πίσω.
Έχω την καθολική στήριξη των "Ενεργών Δημοτών" και νιώθω δυνατός και έτοιμος για τις επόμενες εκλογές.

8 σχόλια:

  1. Ο τύπος έχει καταντήσει γραφικός.
    Εχασε με 20 μονάδες διαφορά. Ο κόσμος του γύρισε την πλάτη. Περπατάει στον δρόμο και οι μισοί τον βρίζουν, οι άλλοι τον χλευάζουν και κάποιοι τον λυπούνται κανένας όμως δεν τον σεβεται.
    Αντί να ευγνωμονεί αυτούς τους αρχηγίσκους που τον ακολουθήσαν γνωρίζοντας τα προβλήματά του και του έδωσαν αυτούς τους ψήφους που του έδωσαν, αρκεί να ευχαριστεί αυτούς τους αρχηγίσκους που τον ψήφισαν και το έστειλαν στην Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων κάθεται και το παίζει τσαμπουκάς.
    Ασ διαγράψει όποιον θέλει, δυστυχώς γιαυτόν τον έχει διαγραψει ο λαός του Χολαργού και Παπάγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ στον κο. Νικολαου που εχει το θαρρος και το κουραγιο να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ για το καλο του Χολαργου μας !!!

    Ο κος. Νικολαου εχει κερδισει πολλες εκλογικες μαχες και το λεει η καρδια του!

    Τωρα που ΟΛΟΙ μας γνωριζουμε τους κυριους που τον ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...για θεσουλες και φιλοδοξιες τωρα ΟΛΟΙ μας θα αντισταθουμε! Καποιοι...

    καποιοι εφτασαν σε σημειο να δημοσιευουν σε εφημεριδες μεχρι και τα απολυτηρια λυκειου τους.....

    Τι αλλο θα δουμε ρε παιδια...

    Ποτέ στο παρελθον ο Χολαργος μας δεν ειχε τοσα προβληματα....Ποτε δεν ειχαμε δει και βιωσει την περιοχη μας τοσο εγκαταλαιλημενη....

    Οι ενεργοι δημοτες θα αναδιοργανωθουν και θα κερδισουν την επομενη φορα. Ειτε καποιες τοπικες εφημεριδες το θελουν ειτε οχι..

    (Μα ειναι δυνατον να βγαζει καποιος το απολυτηριο του λυκειου του στις εφημεριδες...Εκει μας εφτασαν καποιοι κυριοι που προδοσαν τον κο. Νικολαου και σε λιγο θα προδοσουν και τον κο. Ξυδη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα είναι ότι ο Νικολάου δεν τα βάζει τώρα με τους Αποστολόπουλο - Τούτουζα κλπ αλλά με τους δικούς του Δημοτικούς Συμβούλους Αυγουρόπουλο - Τίγκα - Κεχρή - Αθανασάκου που τους αποκαλεί σκουλήκια και αρχηγίσκους.

    Ο Χολαργός ειδικά και ο Δήμος στο συνολό του έχει σοβαρά προβλήματα που οφείλονται στην ανικανότητα στελεχών του Ξύδη, στη ρατσιστική υπέρ του Παπάγου αντιμετώπιση του Χολαργού.

    Δυστυχώς όμως ο Νικολάου δεν μπορεί να ασκήσει αποτελεσματική αντιπολίτευση και χαντακώνει με τα καμώματά του στο Διοικητικό συμβούλιο, με την έλλειψη οργάνωσής και μεθοδικότητας, με τις παλινωδίες του, αξιόλογα και δραστήρια στελέχη της Δημοτικής του Ομάδας.

    Με τον Νικολάου στο προσκήνιο, ο Ξύδης και οι επίδοξοι διαδόχοι του παραμένουν στο απυρόβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι αυτοί που γνωρίζουμε τον Δημήτρη (Νικολάου) τον αγαπούμε, γιατί είναι αυθεντικός, "έξω καρδία", "μάγκας", έχει βοηθήσει κόσμο.

    Εκανε όμως λάθη. Σίγουρα πολλοί τον πρόδωσαν, άλλοι τον λασπολογήσαν, αυτό όμως συμβαίνει με κάθε αρχηγό. Αυτός, δυστυχώς, έχασε κάθε έλεγχο. Εχασε κυρίως τον αυτοέλεγχο του,με αποτέλεσμα να απαξιώσει με την συμπεριφορά του όλο το έργο του. Κάποια στιγμή καβάλησε και το καλάμι και έδιωξε δικούς του ανθρώπους, ανθρώπους που τον στήριξαν και είχαν πιστέψει σε αυτόν.

    Και μετά τις εκλογές συνέχισε τα ίδια λάθη. Σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, έβριζε, φωνασκούσε, γελοιοποιούσε την συνεδρίαση, τον εαυτό του και τους συνεργάτες του. Εχανε το δίκιο του.

    Τώρα τα βάζει και με τους τελευταίους αξιόλογους συνεργάτες που του απόμειναν.

    Δυστυχώς γιαυτόν τα πράγματα είναι μη αντιστρεπτά. Οτι και να κάνει η εικόνα του είναι βαθιά τραυματισμένη και δεν αλλάζει.

    Φίλε, Δημήτρη, μάλλον ήλθε η ώρα που θα πρέπει να αποχωρήσεις διατηρώντας όση αξιοπρέπεια σου έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μαλακίες είναι αυτές που λές ρε φίλε.
    Ο τύπος είναι ένας αμόρφωτος εργολάβος που με τα χρήματά του νόμιζε ότι θα εξαγοράσει όλο τον Δήμο.
    Εβριζε και κορόιδευε τον κόσμο.
    Και συνεχίζει να κάνει τα ίδια.
    Το πάθημα δεν του έγινε μάθημα.
    Ποιούς άραγε αποκαλεί σκουλήκια; τον αξιοπρεπή Στρατηγό Κώστα Τίγκα ή τον αξιοαγάπητο γιατρό και Ανθρωπο Γιάννη Κεχρή.
    Ας σοβαρευτεί λιγάκι...
    Τώρα δεν τον παίρνει να μιλήσει ούτε για προδότες ούτε για λασπολόγους...
    Χωρίς αυτούς τους δύο θα τον πέρναγε ακόμη και η καθόλα αγαπητή κυρία Πολυκαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δημητρης ο Νικολαου εμπιστευτικε λαθος ανθρωπους και ταυτοχρονα εδιωξε οικογενειες που τον στηριξαν απο το 1998.

    Δυστυχως, καποιοι παλιοι του συνεργατες καταφερναν και απαξιωναν ανθρωπους που βοηθησαν και τους ενργους δημοτες και τον Δημητρη Νικολαου.

    Επισης, πολλοι "παλιοι" της παραταξης χρησιμοποιησαν τις θεσεις τους ωστε να επωφεληθουν τοσο προσωπικα οσο και οικογενειακα.....

    Οι εκλογες του 2006 ηταν η αρχη του τελους. Οι νεοι, φιλοδοξοι και "πολλα υποσχομενοι" αποδειχθηκαν κατωτεροι των περιστασεων και μετα απο 4 χρονια απουσιας τους....συνεργαστηκαν με τον Ξυδη......

    Τωρα αρχισε παλι η φαγομαρα για το ποιος θα διαδεχθει τον Ξυδη. Ο ενας ειναι ευκαταστατος, ο αλλος υιος καθηγητου και παει λεγοντας. Ομως που ειναι η πολιτκη τους προσφορα; Μηπως ελυσαν κανενα προβλημα ή αντιθετως δημιουργηθηκαν και αλλα;

    Διαβαστε την εφημεριδα αντιλογο και θα καταλαβαιτε τη παει να πει πολιτικη "προβολη και υποστηριξη". Σε λιγο οποιος εχει διαφορετικη αποψη με καποια Πολιτικα στελεχη ,του Νικολαου το 2006 και τωρα του Ξυδη το 2011, θα λιθοβολειτε!

    Δυστυχως την Δοξα πολυ την αγαπησαν τους προδοτες ομως ουδεις!!!


    Υ.Γ Ζητειται υποψηφιος με απολυτηριο λυκειου ανω του 19 ωστε να καταθεσει τα απαραιτητα δικαιολογητικα στην εφημεριδα αντιλογος και να κατελθει για υποψηφιος δημαρχος. Η προθεσμια καταθεσεις δικαιολογητικων ληγει στις 31/12/2011!
    Επισης αν εχει και ως προυπηρεσια το πολιτικο "χομπι" να μεταπηδα απο συνδιασμο σε συνδιασμο τοτε εχει και επιπροσθετα μορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΗΣ "ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ" (ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ) ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος αυτός παλιότερα είχε τη στήριξη όλων μας μέχρι να δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής. Διαχείριση του Δήμου ως τσιφλίκι (όπως και των Ενεργών Δημοτών, όπως προκύπτει από την παραπάνω δήλωσή, αθυροστομία και χαβαλές. Αυτό ήταν εδώ και χρόνια το μοντέλο διοίκηση και διαχείρισης της καθημερινότητας του Δήμου. Όταν στις τελευταίες εκλογές έφυγαν τα δύο νέα και πιο αξιόλογα μάλλον στελέχη το καράβι άρχισε να μπάζει. Όσα του καταμαρτυρούν αυτοί που τον ξέρουν δε μπορεί να είναι όλα ψέματα, όταν μάλιστα συμπίπτουν σε γενικές γραμμές. Είναι ενδεικτικό του πως αντιμετωπίζει ο κ. Νικολάου τους συνεργάτες του, χαρακτηρίζοντάς τους "αρχηγίσκους" στην καλύτερη ή "σκουλήκια" στη χειρότερη περίπτωση. Φαίνεται περίμενε περισσότερα από τους 2000 ψήφους που του έφεραν Τίγκας και Κεχρής ή από τους 1500 των Μουντάκη - Αυγουρόπουλου.
    Όλα αυτά είναι αυτογκόλ για την παράταξη και ο Ξύδης μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι. Όταν βέβαια η παράταξη σαμποτάρεται από τον ίδιο τον Αρχηγό της (κ. Νικολάου) τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί; Ίσως ο κ. Νικολάου θεωρεί ότι κάνει καλύτερη αντιπολίτευση βρίζοντας, προκαλώντας αναίτια τις περισσότερες φορές, χειρονομώντας και όντας σε "ευθυμία". Το μόνο που θα βοηθήσει πλεον είναι να απομονωθεί γιατί αλλιώς θα συμπαρασύρει και τους αξιόλογους Τίγκα, Κεχρή, Μουντάκη και Αυγουρόπουλο. Όποιος συνεχίζει κοντά του θα καεί και για εμάς που τους στηρίζουμε.
    Υ.Γ: Προφανώς το να είναι κανείς Στρατηγός ή Ιατρος είναι για ντροπή. Μόνο οι εργολάβοι ξέρουν...
    Μακάρι ο κ. Νικολάου να καταλάβει τι τον περιμένει στις επόμενες εκλογές και να αποσυρθεί. το -20% μπορεί να γίνει και βγαίνω 5ος Συνδυασμός. Τα μαθηματικά είναι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή