Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ -Η ΙΔΙΑ-ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!




ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΑΤΕ
ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ!!!

Το δόλιο, απατεωνίστικο σχέδιο της Κυβέρνησης προκειμένου να μην πουληθεί δημόσια περιουσία, βρίσκει εφαρμογή βάζοντας με τη βία τους ιδιώτες να ξεπουλάνε τη δική τους περιουσία!
Το τέλος ακίνητης περιουσίας  επιβάλλει χαράτσια δυσθεώρατα στους ιδιώτες, ενώ την ίδια ώρα η ζημιογόνος Αγροτική Τράπεζα (δημόσια περιουσία), χρηματοδοτείται από το κράτος με πακτωλό χρημάτων. Παρά το ότι οι ζημιές της Αγροτικής Τράπεζας το πρώτο εξάμηνο του 2011 έφτασαν το 1 δις ευρώ, η Κυβέρνηση προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 1,2 δις ευρώ! Χρήματα τα οποία πληρώνουν οι πολίτες.
Και σήμερα η Κυβέρνηση αναγκάζει τους πολίτες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους ώστε  με την καταβολή του τέλους ακίνητης περιουσίας να πληρωθούν οι ζημιές της Αγροτικής Τράπεζας  και μαζί οι υπάλληλοί της οι οποίοι κάθονται και...κοπανάνε μύγες πίσω από τα γκισέ της Τράπεζας. 
Πηγάδι δίχως πάτο είναι οι ζημιές της Αγροτικής Τράπεζας και αυτό απουτπώνεται και στην τιμή της μετοχής της στο Χρηματιστήριο Αξιών, τιμή που με το ζόρι πασχίζει να σταθεροποιηθεί γύρω από τα 0,50 λεπτά του ευρώ!!!
Σήμερα, εάν επωλείτο η συγκεκριμένη Τράπεζα, με το ζόρι θα έπιανε 300 εκατομμύρια ευρώ. Και όμως, η Κυβέρνηση αντί να την ξεφορτωθεί και να απαλλαγεί το δημόσιο από ένα τέτοιο βαρίδι,  την ενισχύει και, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να της δώσει άλλο ένα δις ευρώ!!!
Από πού θα βρει τα λεφτά; Μα από τους πολίτες-κορόϊδα! Το τέλος ακίνητης περιουσίας που σκαρφίστηκε ο Βενιζέλος ενώ αρχικά είχε προσδιοριστεί  από 0,50 - 10 € το τετραγωνικό μέτρο, τελικά θα φτάσει έως και 20 € το τ.μ. ανάλογα με το πόσο καινούργια είναι η κατασκευή του κτιρίου!!!
Φορομπήχτες και πολιτικοί απατεώνες του κερατά!
Σημ. Όλοι αυτοί του ΠΑΣΟΚ έχουν σπουδάσει και σε Πανεπιστήμια! Φτού σας ξεφτίλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου