Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!
Τώρα Αποκαλύπτεται το έγκλημα-προδοσία σε βάρος της χώρας από την ίδια την Κυβέρνηση. Με πρωταγωνιστή τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κ. Γεωργίου (πάνω φωτό κάθεται αριστερά του Παπακωνσταντίνου και χειροκροτούν ομού ...για τα κατορθώματά τους), αλλοιώθηκαν προς τα πάνω  και σκοπίμως τα στοιχεία του ελλείμματος της χώρας , ώστε να εμφανισθεί ο πιο αδύναμος κρίκος σε όλη την Ευρώπη και να μπει υπό οικονομικό έλεγχο και ουσιαστικά να παραδοθεί στη νέα γερμανική κατοχή!
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο-προδοσία σε βάρος της χώρας, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του ελληνισμού! 
Ενώ η ΕΛΣΤΑΤ είναι ανεξάρτητη αρχή,  η Κυβέρνηση φρόντισε εν μία νυκτί  να την καταργήσει και να αναθέσει ρόλο "μονάρχη" στον Πρόεδρο της υπηρεσίας κ. Γεωργίου, ο οποίος με τη σειρά του  αποτελούσε τον μακρύ βραχίονα του Παπακωνσταντίνου  στην ΕΛΣΤΑΤ!

Όλα αυτά καταγγέλθηκαν από την κα Γεωργαντά, μέλος της ΕΛΣΤΑΤ ενώ η αντιδημοκρατική και αυταρχική λειτουργία του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ  κ. Ανδρέα Γεωργίου καταγγέλθηκε από τον σύλλογο των εργαζομένων της, οι οποίοι τονίζουν ότι αποκλείονταν συστηματικά από το να εκφράζουν την άποψή τους σε σοβαρά ζητήματα έως και για  την επιστημονική ορθότητα των στατιστικών μεθοδολογιών που ακολουθείτο !
Δεν συγκαλείτο Δ.Σ. για την συζήτηση και έγκριση των αποφάσεων, αποφάσεις που ουσιαστικά λαμβάνονταν μόνον από τον κ. Γεωργίου και απηχούσαν τις προδιαγεγραμμένες θέσεις του κ. Παπακωνσταντίνου!!!

 Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά,  με έγγραφο που είχε αποστείλει από τον περασμένο Απρίλιο στον Κάρολο Παπούλια, στον Γιώργο Παπανδρέου και στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, ενημέρωνε την πολιτική ηγεσία για τα όσα απαράδεκτα και πρωτοφανή συνέβαιαν στην ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με αυτό, η Αρχή δεν είχε συνεδριάσει για επτά μήνες ενώ σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο (382/2010) έπρεπε να συνεδριάζει μία φορά το μήνα. Ουσιαστικά είχε μετατραπεί σε «Αρχή ενός ανδρός», ο ρόλος της ΕΛΣΤΑΤ είχε αδρανοποιηθεί ενώ οι  ειδικοί επιστήμονες και μέλη της, αγνοούνταν συστηματικά από τον πρόεδρό της. Σ' αυτή την επιστολή ουδέποτε έλαβε κάποια απάντηση.
Προκύπτουν συνεπώς τεράστιες ευθύνες και για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας και για τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Κακλαμάνη (καλό φρούτο κι αυτός!)

Η κ. Γεωργαντά ήταν κατηγορηματική στην άποψή της: «Το έλλειμμα του '09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας. Κι εμείς παρουσιάσαμε στη Eurostat 15,4%»
Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί το μέγεθος της εθνικής προδοσίας και του εγκλήματος που συντελέσθηκε σε βάρος της χώρας και του λαού της! 

Η κα Γεωργαντά που είχε καταλάβει το δόλιο παιχνίδι  που  παιζόταν στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού, με το να διογκώνεται σκοπίμως το έλλειμμα με αλλοιωμένα στοιχεία και να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό (το έλλειμμα) τα χρέη των ΔΕΚΟ (κάτι που δεν γινόταν με άλλα ευρωπαϊκά κράτη), προσπάθησε να μιλήσει με τον  Πρόεδρο της  Eurostat κ. Τόμσεν. Ο τελευταίος της απάντησε "να κάτσεις στ' αβγά σου"!
Η  κα Γεωργαντά σε συνεχείς προσπάθειές της να ωθήσει τον κο Παπακωνσταντίνου στην επανόρθωση του λάθους που φούσκωνε το έλλειμμα της χώρας, ο τελευταίος της απαντούσε -εν ολίγοις- "δεν μπορώ να κάνω κάτι"!!!
Τότε η κ. Ζωή Γεωργαντά, όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της κατάλαβε ότι υπήρχε προδιαγεγραμμένη πολιτική να μπούμε υπό γερμανική κατοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου