Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ...ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ!

Η θλιβερά πρωτοφανής εικόνα που βιώνει η χώρα αποτυπώνεται και στα σχολεία. Ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό η νέα σχολική χρονιά, όμως με την απουσία βιβλίων από την πλειοψηφία των σχολείων.
Τέτοιες καταστάσεις η χώρα βίωνε την προπολεμική εποχή, όπου μας γύρισε η εθνοπροδοτική κυβέρνηση Παπανδρέου.
Κατά άλλα, σε μια χώρα που...τρώει τα παιδιά της, το αισιόδοξο μήνυμα προσπαθούν να το δώσουν οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι αναμένεται να καταβάλλουν τιτάνιες προσωπικές προσπάθειες. Την ώρα που η κυβέρνηση πετσοκόβει μισθούς και επιδόματα και σε μια Ελλάδα με διαλυμένη Παιδεία, οι δάσκαλοι καλούνται να σηκώσουν το σταυρό τους και να ανέβουν με τους μαθητές τους το Γολγοθά της εκπαίδευσης.


Η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού έδωσε την παρουσία της σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα.
Η κατήφεια και περισυλλογή ήταν ευδιάκριτη στα πρόσωπα όλων.
Ας ευχηθούμε ο...Θεός να βάλει το χέρι του, διότι η Ελλάδα ...αποσυντίθεται με τη σφραγίδα ενός άθλιου πολιτικού, του Γιώργου Παπανδρέου...
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ βρέθηκε στο 1ο και 6ο δημοτικά σχολεία Χολαργού, απ' όπου και οι φωτογραφίες. Η μικρή φωτογραφία, ακριβώς επάνω μην σας μπερδεύει: Όχι, δεν είναι Δήμαρχος ο Νικολάου, απλά λόγω ύψους ξεχωρίζει. Δίπλα του φαίνεται ο Αντιδήμαρχος Χολαργού κ. Δασκαλόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο κ. Ξύδη, ενώ πίσω από τον πατέρα Ευθύμιο (δεν διακρίνονται) είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τίγκας, Κεχρής και η κα Αθανασάκου-Μουντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου