Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ;

Πού είστε κρυμμένοι  "αγανακτισμένοι" πολίτες του Συντάγματος; Λουφάξατε; Ξεχάσατε τα συνθήματά σας προς τους κυβερνώντες, "όπου και να πάτε θα σας βρούμε;" Τώρα που η Κυβέρνηση κάνει την πιο ξεδιάντροπη, επαίσχυντη ληστεία στις οικογένειες και τα σπίτια σας. Θα πάτε σαν τα... σκυλάκια να πληρώσετε τους παράνομους φόρους;

Πού είστε ρε "αγανακτισμένοι" να κάνετε... ντου; Έτσι δεν λέγατε ότι θα κάνατε στη Βουλή; Πού είστε λοιπόν να κάνετε "ντου" στις εφορίες και στο Υπουργείο Οικονομικών για να δείτε τον ...αρχιληστή Βενιζέλο που με το έτσι- θέλω σάς αρπάζει το σπίτι και ό,τι οικονομίες σας έμειναν; Αντί να δώσετε τα χρειώδη στα παιδιά σας, ο Βενιζέλος θα  πάρει το βιος σας για να το καταθέσει στους τροϊκανούς και στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας!
Πού είστε ρε να κάνετε επανάσταση; Σήμερα γίνονται πολύ χειρότερα απ'ότι γίνονταν το 1909!
Τέτοια χούντα δεν έχει περάσει ποτέ από τον τόπο!
Πού είστε ρε Έλληνες αγανακτισμένοι να ανατρέψετε την Κυβέρνηση των εθνοπροδοτών;
Ο Τσίπρας το είπε: "Ο λαός να ξεσηκωθεί και να ανατρέψει την Κυβέρνηση". Και ο Καρατζαφέρης είπε για την Κυβέρνηση: "Δεν θα σας αρκούν τα ειδικά δικαστήρια. Θα έχουμε Γουδί"!
Που λουφάξατε λοιπόν συνέλληνες...αγανακτισμένοι;
Αεροψεκασμούς  σάς έχουν κάνει και έχετε αδρανοποιηθεί;

8 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ - ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΑΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!
    ΤΟΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας ζητησω κατι: Να μην γινουν οι "εκτελεσεις και τα δικαστηρια" στο Γουδι καθως εκει θα γινει το νεο γηπεδο του Παναθηναικου! Ας κανουμε μια εξαιρεση.
    Ας γινουν στο Καραισκακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό το άρθρο, εύστοχο και ξεβρακώνει τους θεατρινισμούς των αλαφροϊσκιωτων... Κι ο αφελής πιο πάνω αναγνωστής σου, σε ρωτάει εξυπνακίστικα, ρε Μάκη, ... που ήσουν; Τι τού λες του χαβαλέ αγανακτισμένου; Στραβομάρα έχει; Μόνιμα στο μετερίζι αυτό δεν σε βλέπει;Δεν σκούζεις με κίνδυνο να σε στείλουν για μια ακόμη φορά στα δικαστήρια; Αυτός ο ανώνυμος και μάλλον κουκουλοφόρος πού ήταν; Κουκιά θα έσπερνε σε καμιά πλατεία χαβαλέ μπιζίμ!

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ και μάγκας παντός καιρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάκη ρε τις γυναίκες θα μας τις βιάσουνε μετά ή πριν το Γουδή γιατί έχω μπερδευτεί λίγο και θα σε παρακαλούσα να κάνει επιτέλους ένα ρεπορτάζ γιατί έχω πολύ αγωνία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, εσύ επαναστάτη Μάκη πάρε συνέντευξη από τον Βελόπουλο που ψηφίζει μνημόνια, βαλ'τον πρώτη μούρη στο blog σου και μετά κάνε και κριτική! Δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς. Αν η συγκεκριμένη ανάρτησή σου έχει πολλές επισκέψεις είναι επειδή όλοι μπήκαν να δουν τι παπαριές έγραψες, να ξέρεις...
    Α! Κάνε εσύ ντου στην εφοριά κι ερχόμαστε κι εμείς! Μάγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ - ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΑΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ! epitelus kapios ta eipe kathara! apla file na milame eponima den uparxei logos na kribomaste simfono se ola mazi sou!

    Σαμπάνης Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Σαμπάνη δεν δικαιούσαι να μιλάς για "τσάμπα μάγκες" και να απευθύνεσαι σε μένα! Ως Μάκης Βραχιολίδης δίνω καθημερινό αγώνα και μέσα από την ιστοσελίδα μου. Το πολιτικό ξεβράκωμα και η επίθεση που ασκώ στην κυβερνητική πολιτική και τους εθνοπροδοτικά φερόμενους εκπροσώπους της, είναι από τα ελάχιστα που μπορείς να βρεις σήμερα στην δημοσιογραφία. Διατρέχω καθημερινά τον κίνδυνο να με σύρουν στα δικαστήρια, ενώ γνωρίζεις ότι έχω ήδη φάει πολλές μηνύσεις, όπως επίσης εκκρεμούν σε βάρος μου μια μήνυση πρώην Δημάρχου Αιτωλοακαρνανίας αλλά μήνυση και αγωγή που μού έχει κάνει δημοτικός υπάλληλος του δήμου Παπάγου. Όλα αυτά για άρθρα μου.
    Ποιος άλλος από τους τηλεοπτικούς αστέρες δημοσιογράφους έχει τέτοια τιμή;
    Συνεπώς μην μιλάς για "τσάμπα μάγκες" εννοώντας εμένα, γιατί είσαι off.
    Και στο Σύνταγμα έχω πάει πολλες φορές, όσο λίγοι δημοσιογράφοι ή εκδότες εφημερίδων, αλλά αυτό που διαπίστωσα από ένα σημείο και πέρα είναι ότι οι συγκεντρώσεις αυτές κατάντησαν χαβαλές ή τζερτζελές δίχω νόημα. Από την στιγμή μάλιστα που η ίδια η Κυβέρνηση έγραφε στα παλιά της παπούτσια τις μούντζες και τα...λέϊζερ που εκτόξευαν οι διαδηλωτές, κατάλαβα ότι οι διαμαρτυρίες αυτού του είδους δεν είχαν καμία αξία. Σήμερα, με την κυβέρνηση του Μνημονίου και της εκβιαστικής πολιτικής του Παπανδρέου που κάνει ληστρική επιδρομή εναντίον των σπιτιών μας, απαιτούνται άλλες λύσεις. Δραστικές και επιθετικές. Λύσεις ανατροπής της Κυβέρνησης. Σαν αυτή που πρότεινε ο Τσίπρας. Αν και είμαι αντίθετος ιδεολογικά με τον Τσίπρα εντούτοις είπε αυτό που χρειάζεται:Να φύγει ο Παπναδρέου από την Κυβέρνηση που κατέστρεψε την χώρα.
    Τι έκανε λοιπόν το άρθρο του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ; Να πει στους "αγανακτισμένους" να ξυπνήσουν και να αλλάξουν ρότα. Με χαβαλέδες και με μούντζες ή με συνθήματα "κλέφτες-κλέφτες" δεν πέφτει ο Παπανδρέου. Αυτός είναι εντολοδόχος της τρόϊκας και δεν πρόκειται να φύγει εάν ο λαός δεν αναλάβει δράση. Το "ντου" στα Υπουργεία δεν σημαίνει "ντουφέκια", αλλά καταλήψεις δεκάδων Υπουργείων, εφοριών κ.λ.π. ώστε η Κυβέρνηση να βρεθεί αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Εάν θέλει να επιτεθεί στους πολίτες που είναι μέσα στα Υπουργεία και τις εφορίες ας έρθει αντιμέτωπη με την διεθνή κατακραυγή. Τα δεδομένα όμως θα έχουν ήδη αλλάξει.
    Όσο γι' αυτόν που λέει ότι έχω βάλει πρώτη μούρη τον Βελόπουλο στο blog μου, έχει πρόβλημα και σίγουρα δεν ξέρει από δημοσιογραφία. Πιο κάτω από τον Βελόπουλο είναι ο Λαφαζάνης ο οποίος πρώτα ήταν αυτός πρώτη μούρη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι επειδή ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ φιλοξενεί τις απόψεις των βουλευτών,τις ασπάζεταικιόλας; Εάν δείτε τις συνεντεύξεις θα καταλάβετε ότι ο υπογράφων δεν χαρίζεται σε κανέναν με ...χαϊδευτικές ερωτήσεις.
    Αυτά...
    Μάκης Βραχιολίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε Μακη εσεις που ενδιαφερεστε για την Ελλαδας γιατι δεν ενδιαφερεστε για τα του δημου;
    Ο δημος μας ειναι τμημα της Ελλαδας και οικονομικα και διοικητικα και πολιτικα.
    Συνεπως γιατι δεν κανετε ενα ρεπορταζ για τις απιστευτες καταγγελιες των 30ημερων για τον κο. Αυγουροπουλο;
    Τι απαντησε ο κος Αυγουροπουλος για ολα αυτα; Ειναι αληθη ή οχις
    Αν ειναι αληθη θα ζητησετε την παραιτηση του για λογους πολιτικου πολιτισμου και πολιτικης ευθυξιας;
    Γιατι τον εχετε στο απυροβλητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή