Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΔH,ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ'!

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
Οι δημότες και κάτοικοι Χολαργού εκφράζουν με κάθε τρόπο την οργή τους προς τον Υπουργό Στουρνάρα, για το κλείσμο της ΔΟΥ Χολαργού, η οποία από ιδιόκτητο κτίριο μεταφέρεται και συγωνεύεται με την  ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, σε κτίριο στο οποίο καταβάλλεται μηνιαίο μίσθωμα 25.000 ευρώ! Ο τυχερός που ήδη εισπράττει εδώ και χρόνια, ζεστά-ζεστά τα χρήματα από την ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής και θα συνεχίσει να τα εισπράττει μετά την απόφαση Στουρνάρα, είναι ο Κώστας Παπαναγιώτου, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και φιλαράκι του νυν υπουργού Οικονομικών!!! Πρόκειται για ρουσφέτι και γι' αυτό πλέον καταγγέλλουν οι πάντες τον κ. Στουρνάρα. 
Δημότης Χολαργού΄έστειλε πριν από λίγη ώρα στον υπουργό Οικονοομικών την παρακάτω επιστολή, καταγγέλλοντας ουσιαστικά τον τσάρο της κακιάς ώρας για την απαράδεκτη δράση του! 
ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,
Δυστυχώς πράξατε ό,τι σας επέβαλλαν και κλείνετε την ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
Ας έχετε την τόλμη και θάρρος να μας το αναλύσετε.
Είμαι ακόμη Δημόσιος Υπάλληλος, ιδιοκτήτης κατοικίας, γονέας δύο ανηλίκων παιδιών, υιός δύο ασθενών γονέων και κλεμμένος κάτοχος ομολόγων.
Αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει να πληρώνω ενοίκιο για το σπίτι  που μένω (ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ), και για ενοίκιο του κτιρίου καθώς αποφασίσατε να μεταφέρετε την ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ από ιδιοκτησία του Δημοσίου  στην Αγία Παρακευή σε κτίριο με ενοίκιο.
Εσείς πώς το αντιλαμβάνεστε αυτό που υπογράψατε;
Αναμένοντας για την απάντησή σας ως εντολέας σας στην θέση που βρίσκεστε,
Δανάσκος Φώτιος
Βεντούρη 22Β
2106548689
6972146543
Ο ίδιος δημότης, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού του ζητάει να μπει μπροστάρης και να επαναφέρει την ΔΟΥ στην θέση της. Ιδού η επιστολή προς τον κ. Ξύδη:
Αγαπητέ κε Δήμαρχε Κε Ξύδη,
Δυστυχώς το Υπουργείο έκανε πραγματικότητα τη σκέψη του.
Έκλεισε τη ΔΟΥ Χολαργού Παπάγου και δίνει τα χρήματα για ενοίκιο σε ημέτερο που σίγουρα γνωρίζετε. Και βέβαια θα πρέπει όλοι οι δημότες (ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) να συνοστήζονται στο ενοικιαζόμενο κτίριο γαι ώρες αλλα να μην πληρώνει κάποιος τον χρόνο μας.
Πίσω από εσάς την Δευτέρα είμαι διαθέσημος για ό,τι κρίνεται ότι πρέπει να κάνουμε ως δημοτες νοήμονες και πολίτες που πληρώνουν και έχουν δώσει ...... την εντολή σε κάποιους απαράδεκτους να διαχειρίζονται την τύχη μας.
Περιμένω την δράση σας και ως Στρατιωτικό και πάντα στρατιώτη να μπειτε μπροστά και να το λύσουμε το θέμα άμεσα.
Δανάσκος Φώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου