Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Νέα επιστολή του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη, θέτει προ των ευθών του τον υφυπουργό Οικον ομικών κ. Μαυραγάνη αναφορικά με την πρόθεση του Υπουργείου να ξηλώσει την ΔΟΥ Χολαργού και να την στείλει στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής η οποία δεν είναι ιδιόκτητη όπως του Χολαργού και πληρώνει βαρύ τίμημα σε μηνιαίο μίσθωμα!
Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής (είναι η τρίτη στη σειρά): 

 
Χολαργός, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κύριον Γεώργιον Μαυραγάνην
Υφυπουργόν Οικονομικών
Καρ. Σερβίας 10, 101 84 Αθήνα




Αγαπητέ Κύριε Υφυπουργέ,

Με τις δύο επιστολές μου με ημερομηνίες 4 και 6 τρέχοντος μηνός, σας ζήτησα, σε περίπτωση συνένωσης των Δ.Ο.Υ. Χολαργού και Αγίας Παρασκευής, η νέα Δ.Ο.Υ. να παραμείνει στο Χολαργό όπου το κτίριο της Δ.Ο.Υ. ανήκει ιδιοκτησιακά στο Υπουργείο Οικονομικών και έχει κατασκευαστεί για να στεγάζει τη Δ.Ο.Υ. (και όχι να στεγαστεί σε μισθωμένο από ιδιώτη κτίριο στην Αγία Παρασκευή).

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω  να σας γνωστοποιήσω ότι ο Δήμος μας μπορεί να διαθέσει τους απαιτούμενους αποθηκευτικούς χώρους για την αποθήκευση των αρχείων της Δ.Ο.Υ., εφ’ όσον οι υφιστάμενοι χώροι στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Χολαργού κριθούν ως μη επαρκείς.

Κατόπιν αυτού, εκτιμώ ότι ουδείς λόγος υπάρχει για να στεγαστεί η νέα Δ.Ο.Υ. σε μισθωμένο από το δημόσιο κτίριο στην Αγία Παρασκευή και να μην προτιμηθεί να παραμείνει αυτή στο Χολαργό.

Με εκτίμηση



Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος ΠΝ εα





Κοινοποίηση: Υπουργείο Οικονομικών,
                        Δντή Διοικητικής Υποστήριξης κ. Γεώργιον Χατζάκην
                        Καραγιώργη Σερβίας 10, 101 84 Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου