Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΦΕΣΗ ΑΣΚΗΣΕ Ο Δ. ΡΕΛΛΟΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ


ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΥΤΗ ΔΙΚΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ

RELLOS
Απρόκλητη θεώρησε το Ελληνικό Δικαστήριο την επίθεση του ακτιβιστή Δημήτρη Ρέλλου κατά του εκπρόσωπου του ΔΝΤ, Πωλ Τόμσεν. Από ότι φαίνεται, οι μειώσεις των συντάξεων και των μισθών, η διαπόμπευση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και άλλα πολλά που περνάει η χώρα μας και ο Ελληνικός λαός τον τελευταίο καιρό, δεν αποτελούν λόγο για έναν Έλληνα πολίτη να διαμαρτυρηθεί (με έναν ίσως πιο ιδιαίτερο τρόπο) αλλά ούτε και να αγανακτήσει! Ο Δημήτρης Ρέλλος δικάστηκε χωρίς κανένα ελαφρυντικό από την Ελληνική Δικαιοσύνη και παρόλο που ο δικηγόρος του Φώτης Μήτσης ζήτησε την κλήτευση του Τόμσεν προκειμένου να πει στο δικαστήριο εάν πράγματι προσβλήθηκε από την πράξη του συνταξιούχου καρκινοπαθή, εκείνο αρνήθηκε κατηγορηματικά!
«Να καλέσουμε τον κύριο Τόμσεν στο δικαστήριο να μας πει αν πραγματικά πιστεύει ότι ΔΕΝ έχει προκαλέσει τον Ελληνικό λαό» είπε ο δικηγόρος στο δικαστήριο προσπαθώντας να μεταπείσει την απόφαση – μαχαίρι του εισαγγελέα! «Έστω να έρθουν οι αστυνομικοί – μάρτυρες να μας πουν πως έγινε το συμβάν»! Ούτε αστυνομικοί ούτε το «θύμα» ο Τόμσεν δεν δέχτηκε το δικαστήριο να εμφανιστούν! Φαίνεται πως δεν έκρινε απαραίτητη την παρουσία τους αλλά ούτε και προκλητική την συμπεριφορά του εκπροσώπου του ΔΝΤ.
«Να μας πει ο κύριος Τόμσεν εάν προσβλήθηκε από την κίνηση του πελάτη μου» συνέχισε να λέει ο δικηγόρος Φ. Μήτσης. «Εδώ και δύο χρόνια είναι το κύριο πρόσωπο που δέχεται κριτικές και προκαλεί. Εχθές παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον κ. Στουρνάρα γιατί πάλι θεωρήθηκαν προκλητικά τα λόγια του. Και δεν δέχεστε ούτε καν την κλήτευσή του;. Είναι αναγκαία η παρουσία του για να μας πει εάν αυτά που κάνει πιστεύει ότι δεν προκαλούν τον Ελληνικό λαό»!
Η ένταση κορυφώθηκε στην δικαστική αίθουσα με τον Δ. Ρέλλο να φεύγει αγανακτισμένος για την άδικη απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης! «Μου έκοψαν τα φάρμακα, είμαι καρκινοπαθής, έκανα παράπονα, έστειλα επιστολές και δεν πήρα ποτέ απάντηση! Αγανάκτησα! Αυγά πέταξα, δεν έκανα φόνο» είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του!
Και η κύρια ερώτηση του δικηγόρου προς την έδρα ήταν: «Ποιος είναι ο Τόμσεν τελικά για να μην έρθει στο δικαστήριο»; Απάντηση δεν δόθηκε. Μόνο μια ποινή 4 μηνών με τριετή αναστολή! Λίγα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Ρέλλος εμφανώς ταλαιπωρημένος μετά από 12 ολόκληρες ώρες αναμονής, αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να απαλλάξουμε την Ελληνική κοινωνία από την Τρόικα» ήταν τα λόγια του που δεν συγκίνησαν ούτε τον δικαστή αλλά ούτε και τον εισαγγελέα.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου