Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ … «ΠΡΟΒΑΤΑ» ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ …ΣΦΑΓΗ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ!

SAMARAS-PROBATA
ΘΑ ΕΝΔΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ! ΡΕ ΟΥΣΤ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Ο Α. Σαμαράς που ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό για «επαναδιαπραγμάτευση εδώ και τώρα» και για «όχι άλλα μέτρα και νέους φόρους», είναι αυτός που προδίδοντας την ψήφο του λαού, μετεβλήθη σε υπαλληλίσκο της Μέρκελ και τώρα ετοιμάζεται να βγάλει και διάγγελμα στο ελληνικό λαό! Ενδυόμενος την φορεσιά του Τζέφρυ, του πρώτου μεγάλου καταστροφέα, θα προσππαθήσει να πείσει τον ελληνικό λαό, με διάγγελμα ότι πρέπει να υπομείνει ακόμη μια φορά, τα πιο δυσβάσταχτα μέτρα από καταβολής του Μνημονίου!
Θα πασχίσει να πείσει ότι είναι αναγκαίο εν ονόματι της παραμονής μας στο ευρώ, να σφαγιαστούν περισσότεροι Έλληνες ακόμη και να αυτοκτονήσουν μερικοί δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας! «Είναι αναγκαίο για να διασφαλίσουμε την παραμονή μας στο ευρώ», θα πει ο Σαμαράς!
Και παράλληλα, με ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ που θα ακολουθήσει, ο πρωθυπουργός θα πει τις ίδιες κοτσάνες, απειλώντας με διαγραφές όποιους παρακούσουν τις εντολές του και δεν ψηφίσουν τα μέτρα!
Ως άλλα πρόβατα στο μαντρί, οι βουλευτές του Σαμαρά, αναμένεται να κάνουν όλοι μαζί... «μπεεεε», ε, παρδόν, αναμένεται να ψηφίσουν όλα τα μέτρα της Μέρκελ!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου