Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ! «ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ», Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ!


troika2

Οι τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες της τρόικας κάνουν καλά την δουλειά τους.
Σφίγγουν και άλλο την θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων μέχρι να σκοτώσουν ακόμη περισσότερους. Τώρα εφηύραν «Κεφαλικό» έκτακτο φόρο σε 1.500.000 φορολογούμενους που εκμισθώνουν ακίνητα!!! Κανονικό πήδημα από χαράτσια. Όσοι δεν έχουν μπορούν να πηδήξουν από το μπαλκόνι ή να κρεμαστούν από σκοινί. Όσοι πάλι δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν θα πάνε αλυσοδεμένοι στην φυλακή εκτός και αν φύγουν εκτός Ελλάδος και αδειάσουν την γωνία στα αφεντικά της τρόικας!
Το χαράτσι θα ξεκινά από τα 150 ευρώ και θα κλιμακώνεται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος από ενοίκια και φορολόγηση από το πρώτο ευρώ των ελευθέρων επαγγελματιών με συντελεστή 20%-30% περιλαμβάνει το φορολογικό πακέτο ύψους 2 δισ. ευρώ που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο κατ' εντολή της τρόικας.
Και όποιον πάρει ο χάρος!
Α, δεν τελειώσαμε, είπε η τρόικα. .
«Το πακέτο των 11,8 δισ. ευρώ πρέπει να συμπληρωθεί με επιπλέον 2 δισ. ευρώ από τη φορολογία για να διορθωθούν οι αποκλίσεις στο φετινό προϋπολογισμό»!
Το ξέσκισμα δεν έχει τέλος!
«ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» λένε οι της τρόικας! Ο Σαμαράς όμως, σαν γύφτικο σκεπάρνι δήλωσε «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας. Θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι συνομιλητές σας και να παραμείνουμε πάση θυσία στο ευρώ».
makeileio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου