Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ"!


ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ!


Ο διαφημιστής Θάνος Τζήμερος , επικεφαλής τους πρωτοεμφανιζόμενου φιλομνημονιακού κόμματος, "Δημιουργία ξανά" έστειλε ανοικτή επιστολή στην Άγγελα Μέρκελ το Νοέμβριο του 2011, προτού ακόμη δημιουργήσει το κόμμα του.
Πρόκειται για μνημείο δωσιλογισμού, αφού στις 3700 λέξεις που χρησιμοποίησε, βρίζει την Ελλάδα και εξυμνεί την φράου Μέρκελ.
"Εξοχότατη, σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα, για να βγει από την εντατική, αλλά όπως διαπιστώνετε κάθε μέρα, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν αντιμετωπιστεί πρώτα η αιμορραγία.Το διεφθαρμένο,σπάταλο και εχθρικό σε κάθε προσπαθεια παραγωγής , κράτος[....]
Εξοχοτάτη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα "να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα".Εμείς οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σας είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει [ακόμα] αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε[...]σας παρακαλούμε, υποχρεώστε τους σε ένα μονο πράγμα. Να αλλάξουν το κράτος τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια[...]Αν δεν τους υποχρεώσετε, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μονοι τους! Μην τους δώσετε ούτε ενα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση , θα σας το κλέψουν!"

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Τζήμερου δημοσιεύεται στο : www.palmografos.com/permalink/12168.html
Δείτε τον ανθελληνικής νοοτροπίας κύριο, πρώην Πασοκατζή, σε συνέντευξή του στο STAR Κεντρικής Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου