Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ!

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ή Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;


Μετά την βουλή, οι πολιτικές απάτες μεταφέρθηκαν στο πρoεδρικό μέγαρο. Όχι, δεν πρόκειται για μυθιστόρημα αλλά για φρικτή πραγματικότητα με ατέρμονα επεισόδια, δίχως βεβαίως να γνωρίζουμε πόσοι είναι οι εγκληματίες και ποιο θα είναι το τέλος της υπόθεσης. Θα είναι η πλήρης κατάρρευση-κατάργηση της Ελλάδος; Η Δημοκρατία πάντως συνεχίζει να βιάζεται ασυστόλως από τους πολιτικούς ταγούς μας!




Με τη δημοσίευση της επιστολής-φωτιά που περιλαμβάνει τους 7 όρους και τα σενάρια Β' και Γ'  του Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχαμε την κατηγορηματική δήλωση του πρώτου ότι πρόκειται για εις βάρος του προβοκάτσια, επιμένοντας ότι ο ίδιος επέδωσε μόνον τους 7 όρους προς τον Κάρολο Παπούλια. Ανακύπτει εδώ ένα ερώτημα: Ποιος είναι ο πολιτικός απατεώνας, το λαμόγιο που παίζει βρώμικα παιχνίδια με την Δημοκρατία, τζογάροντας στην πλάτη ενός ολόκληρου λαού; Ο Πάνος Καμμένος ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας;
H Προεδρία της Δημοκρατίας δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι το επίμαχο έγγραφο προέρχεται από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.




Μήπως πράγματι, ο Πάνος Καμμένος  επέδωσε το πακέτο με τους 7 όρους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποκρύπτοντας από τον λαό και τους βουλευτές του τα σενάρια Β' και Γ' ; Μήπως αναγκάστηκε να τα "μαζέψει" μετά την αποκάλυψη των κρυφών-ανομολόγητων σχεδίων, τα οποία έδειχναν σαφή πρόθεση του Πάνου Καμμένου να στηρίξει μια Οικουμενική Κυβέρνηση; Μήπως υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση, από τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε το επεισόδιο, ακόμη και στο εσωτερικό του κόμματός του; 
Ο λαός γνώριζε μόνο τις επίσημες δηλώσεις Καμμένου με τις οποίες απέκλειε οποιαδήποτε συνεργασία με τα κόμματα των Μνημονίων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. «Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι μαζί τους» τόνιζε ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Έχει χαρακτηρίσει μάλιστα "δωσίλογους"  τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι εάν έρθει στην Κυβέρνηση, θα κινήσει διαδικασίες για παραπομπή τους στο Ειδικό Δικαστήριο.
Όταν λοιπόν δημοσιοποιούνται ξαφνικά τα "PLAN B & Γ" τα οποία εκθέτουν ανεπανόρθωτα  τον Καμμένο, εμφανίζεται ο αρχηγός των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" να κατηγορεί την Προεδρία της Δημοκρατίας ότι πρόκειται για σε βάρος του δόλια ενέργεια!
Ποιους μπορεί να πείσει το επιχείρημα Καμμένου, περί εναντίον του σκευωρίας;
Ο Πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" προφανώς εννοεί ότι ο Κάρολος Παπούλιας ενήργησε ως πλαστογράφος και τον διέσυρε πολιτικά! Σε ερώτηση όμως δημοσιογράφου εάν υπάρχει περίπτωση, η επιστολή να μην αποτελεί προϊόν προβοκάτσιας από την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά από κάποιον συνεργάτη του κόμματός του, ο οποίος να την έστειλε εν αγνοία του, ο Πάνος Καμμένος απάντησε"δεν ξέρω"!



Σε κάθε περίπτωση, τα όσα εμετικά λαμβάνουν χώρα, επιβεβαιώνουν ότι ζούμε την απόλυτη διαπόμπευση της Δημοκρατίας, με τους πολιτικούς που έχουν κληθεί από τον λαό να διαχειριστούν τις τύχες του, να ξεφτιλίζουν και πάλι τους θεσμούς, αλλά και να αυτοξεφτιλίζονται. Μέσα στο Προεδρικό μέγαρο, ενεργούν ως συμμορία, τα μέλη της οποίας ξεμπροστιάστηκαν και το ένα καρφώνει πισώπλατα το άλλο! Μετά το Κοινοβούλιο, βεβήλωσαν και το μέγαρο της Προεδρίας της Δημοκρατίας. 
Ο ελληνικός λαός, αποσβολωμένος παρακολουθεί την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, με την χώρα να βυθίζεται στην άβυσσο εξαιτίας πολιτικών απατεώνων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου