Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Χ. ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ


rosis
Στο MyXolargos μίλησε Δημήτρης Ρώσσης, ο αρχηγός της αντρικής ομάδας του ΚΟΧ που πέτυχε πριν από μερικές ημέρες την άνοδό της στη Β΄Εθνική.
"Η επίτευξη της ανόδου στη Β΄ Εθνική είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Χολαργού και ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους της ομάδας: παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Η πορεία προς την άνοδο είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά όσο τετριμμένο και αν ακούγεται, αυτό που μέτρησε στο τέλος ήταν οι καλές σχέσεις όλων των συντελεστών και η συγκέντρωση στον κοινό στόχο.
Προσωπικά πιστεύω πως αντίστοιχα μεγάλη είναι και η επιτυχία του εφηβικού τμήματος που κατάφερε να ανέβει στην Α΄ κατηγορία γιατί δείχνει τη σωστή κατεύθυνση που έχει ο σύλλογος και αυτή είναι ότι πρώτη προτεραιότητα είναι οι ακαδημίες και η προσπάθεια να έρθουν κοντά στην ομάδα τα παιδιά του προαστίου μας. Μία ομάδα σαν το Χολαργό, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή, οφείλει να στραφεί στα τμήματα υποδομής διαφορετικά δεν έχει κανένα μέλλον.
Ελπίζω του χρόνου σε μία κατηγορία που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και να τον κάνουμε να αγαπήσει αυτή την ομάδα. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το σύλλογο και πιστεύω πως είναι και το όνειρο όλων των Χολαργιωτών που ασχολούνται με αυτή.
Ελπίζω στη γιορτή για την άνοδο να έρθει όσος κόσμος μπορεί, ώστε να δει από κοντά την «ομάδα της γειτονιάς» που κατάφερε χωρίς μεγάλα μέσα να φέρει αυτή την επιτυχία και να τη στηρίξει στην προσπάθεια που κάνει να προσφέρει μία ευχάριστη διέξοδο στην μαύρη καθημερινότητα."
πηγή: myxolargos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου