Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΞΥΔΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ

Μόλις έφθασαν στα mail μας οι επίσημες ανακοινώσεις των δύο ισχυρών ανδρών Χολαργού-Παπάγου. 
Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, έστειλε ανακοίνωση με την οποία αποσύρει την υποψηφιότητά του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 
Παράλληλα, μόλις πριν από λίγα λεπτά μας απέστειλε επιστολή ο Δήμαρχος κ. Ξύδης ο οποίος γνωστοποιεί επισήμως την απόφασή του να κατέβει και στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως Δήμαρχος Ππάγου-Χολαργού. Όπως γίνεται αντιληπτό, σημαντικό ρόλο στην απόφαση των δύο ανδρών έπαιξε η πρόσφατη δικαστική τους διαμάχη κατά την οποία νικητής βγήκε ο κ. Ξύδης ο οποίος αθωώθηκε. Προφανώς, αυτή η αθώωση του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού αποτέλεσε και το...διαβατήριο να ξαναδιεκδικήσει την επόμενη δημαρχία. Αντίθετα λειτούργησε η δικαστική ετυμηγορία για τον κ. Νικολάου. 
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των δύο ισχυρών τοπικών παραγόντων. 


"Αποχωρώ αηδιασμένος"
Θεωρώ υποχρέωσή μου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου η οποία αθώωσε τον κ. Ξύδη, να ενημερώσω τους δημότες Παπάγου-Χολαργού για τα ακόλουθα. 
1. Ο κ. Δήμαρχος με συκοφάντησε ανεπανόρθωτα φέρνοντας έγγραφο στο Δ.Σ. το οποίο παρουσίασε ως διαθήκη της Καρύδη, την οποία δήθεν δεν αξιοποίησα προς όφελος του Δήμου. Ουσιαστικά με κατηγόρησε ή ότι τα έφαγα ή ότι κατέστρεψα οικονομικά τον Δήμο με το ποσό των 500.000 ευρώ περίπου. 
2. Ως είχα υποχρέωση για την τιμή της αξιοπρέπειας τη δική μου, της οικογένειάς μου και των παιδιών μου, απευθύνθηκα στη δικαιοσύνη, εφόσον μάλιστα ο κ. Ξύδης δεν είχε τον ανδρισμό να ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη πράξη του. 
3. Η Δικαιοσύνη απεφάνθη ότι ο κ. Ξύδης αθωώθηκε για την συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμηση αλλά καταδικάστηκε για απλή σε βάρος μου δυσφήμιση, η οποία όμως μπήκε στο αρχείο. 
4. Επειδή θεωρώ ότι η Δικαιοσύνη πλανήθηκε και εξ αυτού του γεγονότος η λάσπη παραμένει στο πρόσωπό που, αποχωρώ αηδιασμένος και αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ευχαριστώντας όσους ειλικρινά με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Το έργο και η προσφορά μου στο Δήμο Χολαργού, δεν μπορεί να τις σβήσει καμία συκοφαντία. 
Ζήτω ο Χολαργός. 
Δημήτρης Νικολάου
τ. Δήμαρχος Χολαργού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Η Δικαιοσύνη στάθηκε για μια ακόμη φορά στο ύψος της. 
Ο κ. Νικολάου απεδείχθη περίτρανα ότι έσυρε αδίκως στο εδώλιο του κατηγορουμένου, τόσο εμένα όσο και τη συνεργάτιδά μου και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Αγγελική Κούτρα.
Επί τρεις δικαστικές συνεδριάσεις μας ανάγκασε να τραβιόμαστε στα δικαστήρια την ώρα που στο δήμο υπήρχαν σοβαρές εκκρεμότητες που περίμεναν την επίλυσή τους. 
Ο κ. Νικολάου επιχείρησε να καταδείξει στην τοπική κοινωνία  ότι δήθεν εγώ και η συνεργάτης μου τον συκοφαντήσαμε. Δεν έκανα όμως τίποτε άλλο από αυτό που επίτασσε το καθήκον μου. Η Δικαιοσύνη όμως δεν του έκανε το χατίρι και απεφάνθη περί της αθωώτητος τόσο της ιδικής μου όσο και της κας Κούτρα.
Ως πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και ως Δήμαρχος επί 19 σχεδόν χρόνια, έχω μάθει να υπηρετώ την Πατρίδα και τον τόπο μου. 
Κάτω από τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την εις βάρος μου μήνυση από τον κ. Νικολάου κι επειδή θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για την πόλη η παραμονή του στα της τοπικής αυτοδιοίκησης, λειτουργών με πνεύμα αυτοθυσίας και προσφοράς για τις πόλεις Παπάγου-Χολαργού, δεν πρόκειται να τον αφήσω να εξακολουθεί να αυθαιρετεί. 
Γι' αυτό τον λόγο ανακοινώνω την απόφασή μου να ξαναδιεκδικήσω το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και στις επόμενες δημοτικές εκλογές
Με εκτίμηση
Βασίλειος Ξύδης

Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος ΠΝ εα


 Σχόλιο "Παρατηρητή": Προφανώς ο κ. Ξύδης δεν γνώριζε την απόφαση του κ. Νικολάου να αποχωρήσει από την διεκδίκηση της επόμενης Δημαρχίας, όταν έστελνε την δική του επιστολή. Δεν ξέρουμε αν θα διαφοροποιήσει την άποψή του μετά την ανακοίνωση του κ. Νικολάου περί αποχώρησής του Ίδωμεν.
Καλή σας ημέρα και καλό μήνα. Πρωταπριλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου