Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΒΑΛΙΑΝΟΥ!

ΜΕ ΜΟΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥ!
ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 30ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΖΩΖΩΣ ΒΑΛΙΑΝΟΥ! 
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΛΛΑ  ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΖΩΖΩ ΒΑΛΙΑΝΟΥ
Όνειδος! Με μόνη μαρτυρία τα χαρτιά που έστειλε στο ίδρυμα ο Μπάμπης Στάϊκος, με τα οποία υποστηρίζει ότι έδωσε 32.000 ευρώ στη Ζωζώ Βαλιάνου, το Ίδρυμα τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί την επί 30 χρόνια Πρόεδρο του Ιδρύματος και την στέλνει στην Δικαιοσύνη! 

Το ΔΣ του Ιδρύματος όχι μόνο δεν τίμησε την γυναίκα που αφιέρωσε όλη της τη ζωή στο 'Ιδρυμα αλλά έχοντας στα χέρια της μια μαρτυρία του Μπάμπη Στάϊκου, αποφάσισε να συντάξει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου (κατά της Βαλιάνου δηλαδή) ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να βρει τον ένοχο!!! Η κ. Βαλιάνου, βαριά άρρωστη (δείτε την εικόνα και βγάλτε συμπέρασμα), είναι αδύνατον να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Δεν μπορεί να μιλήσει κατ' ελάχιστον, η αναπνοή της και η ζωή της στηρίζονται από ένα σωλήνα που συνδέεται με μηχάνημα, ενώ δεν μπορεί καν να σηκωθεί να πάει στην τουαλέτα. Βρίσκεται καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι και βλέπει μόνον τηλεόραση, βλέπει φίλους που την επισκέπτονται και την γυναίκα που την κουράρει επί 24ώρου βάσεως. 
Τη συγκεκριμένη φωτογραφία προβληματιστήκαμε εάν έπρεπε να την δείξουμε. Καταλήξαμε όμως στην απόφαση να την δημοσιοποιήσουμε για να καταδείξουμε το μέγεθος της ντροπής αυτών που αποφάσισαν να στείλουν αυτή την ανήμπορη γυναίκα στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Με μόνη μαρτυρία του Μπάμπη Στάϊκου, του εμπλεκόμενου σε υπόθεση για κακούργημα!!!
Αποφασίσαμε να δείξουμε την φωτογραφία κατά τον ίδιο τρόπο που δημοσιεύονται φωτογραφίες αξιοπρεπών ανθρώπων που ψάχνουν φαγητό σε κάδους! Οι φωτογραφίες αυτές δεν αποτελούν ντροπή για τους αξιοπρεπείς που οδηγούνται στην εξαθλίωση αλλά γι' αυτούς που τους οδήγησαν εκεί. Έτσι και με την Ζωζώ Βαλιάνου. Η φωτογραφία της ανήμπορης γυναίκας, δεν αποτελεί όνειδος παρά μόνον για όσους αποφάσισαν να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί  και να την σταυρώσουν!!!
Απ' όσο γνωρίζουμε, κανένα μέλος του ΔΣ δεν έχει επισκεφτεί την Ζωζώ Βαλιάνου στο σπίτι της εδώ καί ενάμισι χρόνο και πλέον που ασθενεί  βαριά. 
Ρε αθεόφοβοι του ΔΣ, όταν τυλίγατε στο χαρτί και τη στέλνατε στη Δικαιοσύνη, πήγατε στο σπίτι της να δείτε πώς ήταν; Την καλέσατε να απολογηθεί; Και αν δεν ήρθε, μάθατε γιατί δεν ήρθε; Επειδή σας αγνόησε ή γιατί είχε πρόβλημα υγείας; Πώς το μπορέσατε; 

Η Ζωζώ Βαλιάνου, δικάζεται μεθαύριο Πέμπτη από το Δ' 3μελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο κτήριο 7. Σύσσωμο το ΔΣ του Ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" θα πάει στο Δικαστήριο ως μάρτυρας κατηγορίας της Βαλιάνου!!!  Η ίδια η κατηγορουμένη θα είναι απούσα, διότι δεν μπορεί ούτε να μετακινηθεί ούτε να βγάλει άχνα! 
Πηγαίνετε όλη η κουστωδία και ζητήστε την κεφαλή της επί πίνακι! Πηγαίνετε να θαυμάσετε τα κατορθώματα του Ιδρύματος. 



Δημήτρη Νικολάου, εσύ που τίμησες την Βαλιάνου και όσοι Χολαργιώτες αισθάνεστε ντροπή γι' αυτό που πάει να γίνει, πηγαίνετε την Πέμπτη να σώσετε το κύρος του Χολαργού. Διότι αυτή η δίκη προσβάλλει όλο τον Χολαργό. 
Ακόμη και ο Μουμπάρακ που τον πήγανε σηκωτό σε φορείο, μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του στη δίκη. Η Ζωζώ Βαλιάνου όμως, όχι σηκωτή δεν μπορούν να την πάνε αλλά κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να χάσει το οξυγόνο της. Την λαλιά της την έχει ήδη χάσει. 
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου