Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΒΑΛΙΑΝΟΥ: ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ!!!



Η δίκη σε βάρος της Ζωζώς Βαλιάνου θα λάβει πλέον δραματικές διαστάσεις. Και αυτό διότι το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 21 Οκτωβρίου, διατάσσοντας την προσαγωγή του Μπάμπη Στάικου! Όπως μάλιστα κατέθεσε η υπεράσπιση της κ. Βαλιάνου, "το χαρτί που προσκόμισε ο κ. Στάϊκος είναι αποτέλεσμα κολάζ και επάνω σε αυτό φαίνεται η σφραγίδα της εταιρείας του". 
Με το που ξεκίνησε να καταθέτει η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας κα Γατοπούλου, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η κατάθεσή της ήταν ασαφής γι' αυτό η εισαγγελέας ζήτησε την αναβολή της δίκης και την προσαγωγή σε αυτή του κ. Στάϊκου, για τις 21 Οκτωβρίου. 
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση της Εισαγγελέος. 
Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισης της κ. Βαλιάνου, κος Σουλτανιάς, είπε στο δικαστήριο ότι "τον κ. Στάϊκο τον ψάχνει όλη η Ελλάδα για υπόθεση στην οποία κατηγορείται, δεν είναι δυνατόν να μην καταθέσει στην δίκη αυτή που είναι πρωταγωνιστής"!
Οπότε όταν ξαναγίνει η δίκη θα καταθέσει ο κ. Στάικος κι εκεί θα κληθεί να αποδείξει  εκείνος τους ισχυρισμούς του περί δωρεάς 37.000 ευρώ στο Ίδρυμα "Ζουρούδη"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου