Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: «ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ‘’ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ’’ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ»



‘’ΕΑΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΣΥΠΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ’’

extra
ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ THΣ ΟΣΥΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
''ΕΑΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΣΥΠΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ''




Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και ο πρόεδρος των εργαζομένων Κος Β. Αλεβιζόπουλος, παραχώρησαν ‘’εκτάκτως’’ σήμερα στις 12.00 μ.μ στο ξενοδοχείο ‘’ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ’’ συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε, προκειμένου να ενημερώσουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ πολίτες σχετικά με το ξεπούλημα των Ελληνικών Αεροδρομίων και τα 3 εξώδικα που έστειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κος Χατζηδάκης στην γραμματεία της ΟΣΥΠΑ.





«Η σημερινή κυβέρνηση επιχειρεί την επίταξη των απεργιών» δείχνοντας το πρόσωπο του φασισμού και του ανθελληνισμού στο μόνο δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων, απαιτώντας από τα μέλη του Δ.Σ, 50.000 ευρώ έκαστος, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη απεργία των εργαζομένων την Πέμπτη 4 Απριλίου. 





ΔΗΛΩΣΗ Β. ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ
Η χώρα μας βρίσκεται κάτω από το ζυγό της γερμανικής κατοχής, ''κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου'' βασικά στους πολιτικούς μας και σε όλους τους Έλληνες να μας υποστηρίξουν στον αγώνα που δίνουμε για την Εθνική μας ασφάλεια, για την Εθνική μας οικονομία, για την Υποδούλωση της χώρας μας κάτω από τη γερμανική κυριαρχία.
Η ΥΠΑ εδώ και χρόνια εποπτεύει, διαχειρίζεται και λειτουργεί 39 κρατικά αεροδρόμια, από τα οποία, τα 7 αεροδρόμια λειτουργούν ως κύριοι αιματοδότες και των υπολοίπων αεροδρομίων. Η λαίλαπα της κυβέρνησης, των Γερμανών και των μεγάλων τραπεζικών συμφερόντων διαμορφώνουν κατά το δοκούν την Διεθνή ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ σκακιέρα στην ΑΟΖ, αποσκοπώντας στο φυσικό πλούτο και στους υδρογονάθρακες πλησίον των αεροδρομίων της χώρας μας και ιδιαίτερα στα αεροδρόμια του αρχιπελάγους. Όχι μόνο τους χαρίζουμε την δημόσια περιουσία μας, αλλά στο τέλος θα μας ζητήσουν να πληρώνουμε κι ενοίκιο στους χώρους που εργαζόμαστε αναφέρει ο Κος Αλεβιζόπουλος..
Μοναδικό μας στόχος είναι, η προάσπιση των εθνικών και οικονομικών συμφερόντων για τους Έλληνες και για την Ελλάδα.
Κύριοι της κυβέρνησης, πως μπορείτε να μας διασφαλίσετε ότι το πραγματικό ''αφεντικό'' στην Μυτιλήνη, ή στην Χίο ή στην Κω, δεν θα είναι Τούρκος, ή Σκοπιανός ή οποιοσδήποτε άλλος ενάντια στα συμφέροντα του κράτους μας;
Η Πρόταση μας
Τα κρατικά αεροδρόμια πρέπει να παραμείνουν στον ιστό της ΥΠΑ, προκειμένου να εξυπηρετούν τους πραγματικούς σκοπούς της ανάπτυξης, της άμυνας και της προσφοράς τους στην κοινωνία.
Τέλος να επισημάνω ότι οι εργαζόμενοι της ΟΣΥΠΑ, δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους, είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ, νοιώθουν έτοιμοι να αγωνιστούν για τις αξίες, τις αρχές, το Σύνταγμα και την δημοκρατία της πατρίδας μας.
mazinotia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου