Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Η Ρία Αντωνίου είναι η καλή πρέσβειρα της χώρας μας στο εξωτερικό. Τον τελευταίο χρόνο έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην γειτονική Ιταλία, μετά την περσινή της εμφάνιση στο ιταλικό "Dancing with the stars", όπου φαίνεται  κατακτά  το κοινό της χώρας.
Όπως αναφέρει το περιοδικό Ok, ο κόσμος της μόδας της χάρισε το Βραβείο της Ανερχόμενης Τηλεοπτικής Περσόνα στην Ιταλία. Η βράβευση της έγινε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε γνωστό ότι μέσα Μαρτίου η παρουσιάστρια θα ξεκινήσει τη νέα της συνεργασία με το κρατικό ιταλικό κανάλι Rai Uno.
H εκρηκτική Ρία στη χώρα μας έγινε γνωστή από τις γυμνές εμφανίσεις της σε περιοδικά και από την επικράτησή της στα καλλιστεία της Πελοποννήσου όπου κέρδισε τον πρώτο τίτλο το 2007.
Πολλοί την παρομοίασαν με την Τζούλια Αλεξανδράτου, όχι μόνο στην εκπληκτική εξωτερική ομοιότητα αλλά και στην πορεία που εξοφλούσαν ότι θα είχε η καριέρα της. Η Ρία Αντωνίου όμως έδειξε ότι είναι πολύ σοβαρή και οι κινήσεις της είναι μετρημένες. Οι εμφανίσεις της σε περιοδικά γίνονται πλέον με αυστηρή επιλογή γιατί δεν θέλει πλέον να προκαλεί και θέλει μάλλον να εμφανίζεται ως η καλή πρέσβειρα της χώρας μας. 
Μπράβο στο κορίτσι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου