Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Για τέταρτη νύχτα μουσουλμάνοι μετανάστες συγκρούστηκαν στην Στοκχόλμη με την αστυνομία, πυρπολώντας ένα αστυνομικό τμήμα, καταστρέφοντας δεκάδες αυτοκίνητα, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ και και διεξάγοντας πετροπόλεμο με την αστυνομία στα πιο σοβαρά φυλετικά επεισόδια που έχει γνωρίζει μέχρι σήμερα η σουηδική πρωτεύουσα.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν την τη Κυριακή στο βράδυ στο προάστιο Χούσμπου, στα βορειοδυτικά της σουηδικής πρωτεύουσας, όπου υπάρχει γκέτο λαθρομεταναστών όταν η αστυνομία πυροβόλησε έναν 69χρονο λαθρομετανάστη που κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε να σκοτώσει έναν Σουηδό κατά το πρότυπο των δύο ισλαμιστών που αποκεφάλισαν χθες τον στρατιώτη στο Λονδίνο.
Χθες τη νύχτα πυρπολήθηκαν ξανά αυτοκίνητα σε σημεία γύρω από τη σουηδική πρωτεύουσα. Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις 10 το βράδυ στο Χούσμπου, και γρήγορα εξελίχθηκαν σε πετροπόλεμο με την αστυνομία.
Ταραχές καταγράφηκαν όμως και σε νοτιότερα προάστια, πιο κοντά στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τις αναφορές, η πυροσβεστική κλήθηκε σε 15 σημεία ενώ φωτιά εκδηλώθηκε και σε αστυνομικό τμήμα στο Ρόγκσβεντ. 

defecnenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου