Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΚΑΙ ΟΙ...ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ!

 Οι πολύ επώνυμες συνήθως καπελώνουν τις αδερφές τους. Έρχεται όμως η ώρα που παίρνουν τη γλυκιά εκδίκησή τους. Η Μαρία Ματσούκα για παράδειγμα που επί χρόνια βρισκόταν στη σκιά της αδερφής της Δήμητρας Ματσούκα, ήδη βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας έχοντας πάρει τη ρεβάνς από την αδεφή της, στην σκιά της οποίας βρισκόταν επί μεγάλο διάστημα.
Η Μαρία Ματσούκα υπήρεξ και καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου η αδερφή της γνωστού ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, παρουσίασε το καινούριο της single «Σήκω», το οποίο κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον LAVA, και μίλησε για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται και με το λαϊκό τραγούδι, ενώ εκείνη προτιμούσε το πιο μοντέρνο…
Όπως είπε, πρωτοξεκίνησε να τραγουδά στα «Αστέρια» με τον Πάνο Κιάμο το 2005, όπου και είχε το ποπ πρόγραμμα. Μια μέρα όμως της πρότειναν να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο λαϊκό, στο οποίο τελικά ήταν πολύ καλή. Τώρα πια της αρέσει πολύ να τραγουδά λαϊκά τραγούδια, αν και όπως είπε, στο σπίτι της ακούει κυρίως ξένη και μοντέρνα μουσική. Παραδέχθηκε επίσης, ότι της αρέσει η λαϊκή ώρα γιατί εκείνη τη στιγμή ο κόσμος διασκεδάζει περισσότερο.
Σε ερώτηση αν φοβάται που δουλεύει τη νύχτα, απάντησε ότι σίγουρα η νύχτα είναι σκληρή, αλλά ως τώρα δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα..
Πρόσφατα η Μαρία Ματσούκα βρέθηκε στην ίδια παραλία με μία  φίλη της που και αυτή βρισκόταν για καιρό στη σκιά της μεγαλύτερς αδερφής της. Ο λόγος για την Άρτεμη Αλεξανδράτου, αδερφή της πασίγνωστης Τζούλιας 9πασίγνωστης και τις ...τσόντες της

Μαρία Ματσούκα και Άρτεμις Αλεξανδράτουτράβηκαν τα φώτα των φωτογράφων πάνω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου